BIVŠA ŽENA OTMIČARA AVIONA NA KIPRU: Sramota me javnosti, ne želim da vidim Mustafu!
Foto: AP, 30.03.2016.

Ni da čuje!

BIVŠA ŽENA OTMIČARA AVIONA NA KIPRU: Sramota me javnosti, ne želim da vidim Mustafu!

Planeta -
Iako imaju četvoro dece, posle razvoda nisu imali nikakav kontakt, a izgleda da će tako i ostati jer Mustafina bivša odbija da ga vidi.

Bivša supruga Seifa al Dina Mustafe, Egipćanina koji je jučr uz pretnju lažnim eksplozivnim pojasom oteo avion "Idžiptera", izjavila je danas da oseća veliku sramotu zbog drame koju je on napravio.

"Sramota me je od javnosti i ne želim da ga vidim", krako je odrezala.

Foto: AP
Foto: AP

Iako se ispočetka verovalo da je jučerašnja otmica aviona na liniji Aleksandrija-Kairo i sletanje na Kipar teroristička akcija, ispostavilo se da je reč o očajniku koji oteo avion iz privatnih razloga.

Na pitanje policije zašto je oteo avion, Mustafa je rekao: "šta neko treba da uradi kada mu egipatska vlada ne dozvoljava da vidi ženu i dete 24 godine?".

Foto: AP
Foto: AP

Otmičar, kog su vlasti nazvale "idiotom" i "psihički labilnim", sa bivšom suprugom, koja već godinama živi na Kipru, ima četvoro dece. Kako pišu lokalni mediji, najmlađa kćerka poginula je u saobraćajnoj nesreći prošle godine.

Seif al Din Mustafa pobegao je iz egipastkog zatvora 2011. godine tokom ustanaka protiv tadašnjeg predsednika Hosnija Mubaraka. Otmičar se trenutno nalazi u pritvoru pošto mu je sud na Kipru odredio zadržavanje u trajanju od osam dana.

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja