BRUTALNO UBISTVO MEĐU PRIJATELJIMA: Iskasapio ženu preljubnicu, a njenom ljubavniku odsekao testise
Foto: Shutterstock

Strašno

BRUTALNO UBISTVO MEĐU PRIJATELJIMA: Iskasapio ženu preljubnicu, a njenom ljubavniku odsekao testise

Planeta -

Još jedna bizarna vest o patološkoj ljubomori stigla je iz Rusije. Jedan veterinar uhvatio je ženu i najboljeg prijatelja "na gomili" i okrutno se osvetio.

Nakog ljubomornog tinejdžera koji je devojci “poklonio” glavu mladića sa kojim ga je prevarila, pojavila se i vest o poludelom veterinaru, piše Dejli mejl.

Vladimir Sidorov (35) zatekao je suprugu u naručju najboljeg prijatelja i odmah je potegao nož. Muškarca (32) je ubo nekoliko puta pa mu odrezao genitalije.A onda je krenuo u još besomučniji napad na suprugu (31).

U krvavom obračunu u selu Šama u regiji Tatarstan, nesrećna žena je izbodena više puta, a obe žrtve su umrle na mestu događaja, saopštila je policija.

Od ljubomore poludeli muž odmah se prijavio policiji i priznao ubistva.Prema navodima Istražnog odbora Sidorov je bio čitav dan sa decom, a supruga je otišla “kod prijateljice koja se porodila”.

Ali, ljubomorni muž je otkrio da žena nije kod prijateljice, već da je negde s njegovim najboljim prijateljem, koji je trebalo da je odvede u posetu.

Pronašao je preljubnike u prijateljevoj kući i “zatekao ih u intimnoj situaciji”, navodi se se u policijskonm saopštenju.Sidorov je odmah uhapšen i zadržan u pritvoru.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja