DA LI GA JE ZATO ISIS PROGLASIO ZA HEROJA: Kopilot Lubic prešao u islam?!
Foto: Twitter

Nova teorija

DA LI GA JE ZATO ISIS PROGLASIO ZA HEROJA: Kopilot Lubic prešao u islam?!

Planeta -
Pojedini svetski mediji navode da je Andreas Lubic zapravo "skriveni" musliman! Naime, kako tvrdi nemački sajt Speisa.com, Lubic prešao na islam

ISIS je, čim je objavljena vest da je kopilot Džerman vingsa namerno oborio avion i pritom ubio 148 ljudi, proglasio Andreasa Lubica herojem! Tada je ova vest bila prilično nejasna, međutim dan kasnije neke stvari su se razbistrile.Brojni svetski mediji navode da je Andreas Lubic zapravo "skriveni" musliman! Naime, kako tvrdi nemački sajt Speisa.com, Lubic prešao na islam! Oni tvrde kako je ovaj Nemac prešao na islam tokom šestomesečne pilotske obuke.Osim što tvrde da je musliman, oni takođe njega navode kao "heroja Islamske države", u čije je ime on zapravo i izveo ovaj napad?! Novinar Mihael Manhajmer, koji piše za nemački PI-News, tvrdi kako Nemačka sada ima svoj 9/11 i to zahvaljujući Nemcu, koji je nedavno prešao na islam!

Da stvar bude apsurdnija, kao jedan od dokaza se navodi Facebook srana, koji su navodno napravili članovi Islamske države, a koji je imao JEDNOG člana pre nego što ga je Facebook obrisao. Čini se kako se svaki teroristički napad u zemljama zapadne Evrope ODMAH pripisuje muslimanima i islamu. Ovakve vesti izazvale su brojne proteste među muslimanima koji to doživljavaju kao smišljeni napad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track