ŠTA JE MELANIJA PORUČILA MUŽU OVOM BLUZOM: Njena je košulja digla prašinu na internetu, evo i zašto!
Foto: Printscreen Nydailynews.com

BUKA OKO KOŠULJE

ŠTA JE MELANIJA PORUČILA MUŽU OVOM BLUZOM: Njena je košulja digla prašinu na internetu, evo i zašto!

Planeta -

Kao bivša manekenka Melanija Trump već je navikla da se za njom okreću pogledi, kako zbog zanosne figure tako i zbog i odevnih kombinacija, koje su međutim počele da se tumače i kao svojevrsne političke poruke.

Njena odluka da za nedeljnu predsedničku debatu odabere bluzu u ciklama boji privukla je pažnju, ali iz nekih sasvim drugih razloga.

NIKO SE NE SEĆA MELANIJE TRAMP U RODNOM MESTU: Ali zato znaju sve o njenom životu u Americi

Supruga američkog predsedničkog kandidata Donalda Trumpa nosila je Gučijevu svilenu bluzu, takozvanu ‘pussy bow’ koju karakteriše visok okovratnik sa ukrasnom mašnom. Taj model bio je popularan 80-ih, a bio je omiljeni model bivše britanske premijerke Margaret Tačer.

Sporna bluza može da se nađe i u onlajn prodaji po ceni od 1.100 dolara, piše Hafington post. Međutim, njena bluza podigala je prašinu na Tviteru u zbog njenog naziva "Pussy", što na engleskom znači "maca", a u žargonu se tako naziva intimni ženski deo tela.

ODRAĆE IH Melanija Tramp tuži za 150 miliona dolara medije koji su pisali da je bila eskort dama

Ovu košulju mnogi su protumačili su kao provokaciju Melanije i povezali je sa skandalom oko snimka. Upravo zato što je koji dan ranije objavljen snimak neprimerenih i šovinističkih komentara Trampa na račun žena, a posebno aluzija i komentara ženskog polnog organa, mnogi se pitaju što je Melanija htela da poruči odabirom ove bluze.

Portparolka kampanje rekla je za CBS News da modni odabir Trampove nije bio nameran niti odraz nečijeg stava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track