(FOTO 18+) MELANIJA SE SLIKALA SAMO U ŠTIKLAMA: Rani radovi supruge Donalda Trampa
Foto: Profimedia

Manekenska karijera

(FOTO 18+) MELANIJA SE SLIKALA SAMO U ŠTIKLAMA: Rani radovi supruge Donalda Trampa

Planeta -

Američki dnevnik New York Post objavio je na naslovnoj strani, kao i na pristojnom broju drugih stranica svog izdanja, niz fotografija Melanije Tramp, obučene samo u štikle. Fotografije supruge republikanskog kandidata na skorim izborima za predsednika SAD-a, nastale su pre tačno 20 godina, tokom snimanja za francusko izdanje magazina Max, koji ne izlazi već 10 godina.

Trampova supruga tada je imala 25 godina, zvala se Melanija Knaus, a svoje art-fotografije potpisivala je kao Melanija K.

Francuz Ale de Basevil bio je onaj koji je tada snimao Melaniju K., a koji je sada, u to ne treba sumnjati, na fotografijama zaradio koliko u vreme snimanja apsolutno nije mogao ni zamisliti. Neke od fotografija objavljenih u New York Postu nisu čak nikada ranije ni objavljene.

"Melanija je bila više nego odlična i fantastična kao osoba i bila je jako ljubazna prema meni", kazao je de Basevil za Post, navodeći da Melanija kao model nikada nije pokazala najmanji znak da joj je neugodno tokom poziranja. O definiciji iskazane "ljubaznosti" nisu razgovarali. Post citira i još jednu osobu koja je bila na tom snimanju, ali koja je očigledno insistirala na tome da ostane anonimna. Dotična osoba osvrnula se na to koliko su na kraju fotografije ispale dobre.

"Bio sam prilično iznenađen kada sam video fotografije, jer su ispale... žešće nego što sam mislio da će biti", kazao je. De Basevil je rekao i to da mu je za foto sesiju inspiracija bila renesansa, slavljenje ženskog tela, ženske slobode, i da je jako ponosan na to kako je sve skupa ispalo. U to vrijeme, uoči Nove godine 1996., Melanija Knaus tek je došla u Njujork, nakon manekenskog rada u Milanu i Parizu.

U početku je pozirala isključivo za razne reklame da bi nakon nekog vremena ušla u svet mode i u Njujorku. Konačno, 1998., na žurci povodom New York Fashion Weeka, u klubu Kit Kat, predstavili su je Donaldu Trumpu.

"Melania je bila jedan od najuspešnijih modela i snimila je mnogo fotografija, pa tako i za naslovnice najvećih magazina. Ova fotografija je nastala u Eropi, pre nego što smo se nas dvoje upoznali. U Evropi su ovakve fotografije vrlo moderne i uobičajne", komentarisao je Tramp za NY Post.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track