(FOTO) KENEDI JE BIO NEZASIT U KREVETU: Orgijao je i u Beloj kući, a ovo su SVE NJEGOVE LJUBAVNICE!
Foto: Printscreen Youtube

Američki Raspućin

(FOTO) KENEDI JE BIO NEZASIT U KREVETU: Orgijao je i u Beloj kući, a ovo su SVE NJEGOVE LJUBAVNICE!

Planeta -

Opšte je poznato da je američki predsednik Džon F. Kenedi pored svoje zakonite žene bio u vezama s mnogim lepoticama. Menjao je žene i pre braka, a ni ženidba ga nije zaustavila u bavljenu njegovim omiljenim "hobijem".

Za vreme sastanka na Bermudima s britanskim premijerom Haroldom Makmilanom 1961. Kenedi mu se požalio:"Baš me zanima, kako je tebi Harold? Ako nisam sa ženom duže od tri dana, ja dobijem strašnu glavobolju", rekao je Kenedi britanskom premijeru.

Kako su kroz njegov život prodefilovale mnogobrojne lepotice Kenedija je glava retko bolela. Spisak svih koje su mu grejale postelju stvarno je podugačak. Ovo su samo neke od njih...

Džudit Kampbel Eksner

Džudit Kampbel Eksner Foto wikipedia
Džudit Kampbel Eksner Foto wikipedia

Džudit Kampbel Eksner edna je od najkontroverznijih predsednikovih ljubavnica. S Knnedijem je 1961. upoznao Frenk Sinatra, kome je takođe bila ljubavnica. Istovremeno se viđala s Kenedijem i sa šefom Koza nostre. Navodno je prenosila Kenedijeve poruke mafijaškom šefu Semu Gancani i dogovarala im sastanke.

Njene ružičaste gaće Džeki je navodno pronašla u svome krevetu. Džudit se s predsednikom sastajala u hotelima, u Bijeloj kući i porodičnoj kući u Džordžtaunu, alinikad nije želela da otkrije konkretan razlog prekida dvogodišnje veze sa Džonom. Eksner je umrla 1999. u 65-oj godini.

Meri Pinčo Majer

Meri Pinčo Majer foto printscreen wikipedia
Meri Pinčo Majer foto printscreen wikipedia

Meri Pinčo Majer je poznavala Kenedija još iz srednje škole. S njim je imala aferu još dok je bila u braku sa zvaničnikom američke obaveštajne službe Kordom Majerom. Navodno je, za razliku od ostalih ljubavnica, Kenedi s Meri mogao da razgovara i o politici.

Kada je saznao da mediji znaju za njihovu dvogodišnju vezu, Kenedi je odlučio da prekine sa Meri. Profesionalni ubica likvidiro je 1964. nedaleko od kuće u Džordžtaunu. Njeno ubistvo često su povezivali s Kenedijem.

Mimi Alford

Mimi Alford Foto YB
Mimi Alford Foto YB

Mimi Alford je bila pripravnica u Beloj kući 1962. godine. Tada je imala 19 godina. O svojoj vezi s predsednikom, koja je trajala godinu i po dana ćutala je punih 40 godina. On joj je navodno bio prvi muškarac. Ponekad bi s njim provela i čitavo veče, a ponekad bi njihovi susreti bili kratki.

"Ni za čim ne žalim. Bila sam mlada i beskrajno zaljubljena. Tu činjenicu ne mogu da promenim", napisala je u svojim memoarima objavljenim 2012. Ona ga nikad nije zvala po imenu nego samo "Gospodine predsedniče"Kazala je da je bio magnetski privlačan, ali da on zapravo nije tražio vezu koja bi mogla da zameni njegov brak.

Džil Kauen i Prisila Ver

 Džil Kauen i Prisila Ver Foto YB
Džil Kauen i Prisila Ver Foto YB

Imale su kodna imena Fidle i Fadle. Obe su navodno, često odlazile na golišava kupanja sa predsednikom, pa se mokrih kosa vraćale na radno mesto sekretarica u Beloj kući. Džil je radila je sekretarica u odeljenju za medije i često je pratila predsednika na službenim putovanjima.

Nikad nije komentarisala detalje njihovog odnosa. Prisila je također bila sekretarica, i navodno je Džeki znala za aferu svog muža. Navodno je rekla francuskom novinaru koji je ostao zatečen njenim rečima: To je devojka (misleći na Prisilu) koja je navodno spavala s mojim mužem.

Gunila fon Post

Gunila fon Post Foto printscreen dejli mejl
Gunila fon Post Foto printscreen dejli mejl

Švedsku lepoticu i aristokratkinju Gunilu fon Post upoznao je pre nego što je oženio Džeki. Gunila je imala 21 godinu kad je na francuskoj rivijeri upoznala 15 godina starijeg Kenedija.

To je bilo u leto 1953. godine, a u septembru iste godine zakleti neženja Kenedi je oženio Žaklin Buvije. Plesali su celu noć i rastali se poljupcem.

"Privukao me je i strasno poljubio. Pod mesečevom svetlošću njegove oči bile su plave kao okean", napisala je ona kasnije u svojim memoarima. Posle tog dana stalno joj je slao pisma u kojima je govorio da želi da se razvede od Džeki i bude s njom.

"Možda ću krajem avgusta doći u Evropu. Hoćeš li imati vremena da se vidimo? Šta radiš sada… Mislio sam da iznajmim brod i plovimo Mediteranom dve nedelje. Ja, i ti kao posada. Šta misliš?", piše u jednom pismu.

Vezu su obnovili dve godine kasnije u jednom švedskom dvorcu."Imala sam ga nedelju dana. Predivnih nedelju dana koje niko ne može da mi oduzme", izjavila je jednom.Nekoliko meseci kasnije Kenedi joj je poslao poslednje pismo u kojem je rekao da su njegova osećanja prema njoj komplikovana. Gunila je umrla je 2011. godine.

Elen Romeč

Elen Romeč foto printscreen wagpolitics.com
Elen Romeč foto printscreen wagpolitics.com

Kendi je imao aferu i sa Elen Romeč, za koju se sumnjalo da je komunistička špijunka. Crnokosa zavodljiva dvadesetsedmogodišnjakinja izgledom je podsećala na Elizabet Tejlor.

Radila je kao elitna prostitutka i često je posećivala zabave na bazenu organizirane za zvaničnike Bele kuće. Navodno je sve što je doznala prenosila istočnonemačkoj ambasadi. Kenedi je to saznao, ali se nije se previše uzbudio. Ali njegov brat Robert jest, pa je Elen dva meseca kasnije deportovana.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track