(FOTO) KRVAVI MASAKR U PARIZU: Ovo su teroristi koji su ubili 129 i ranili više od 300 ljudi
Foto: Profimedia

Četvoro mrtvih, jedan u bekstvu

(FOTO) KRVAVI MASAKR U PARIZU: Ovo su teroristi koji su ubili 129 i ranili više od 300 ljudi

Planeta -
PARIZ - Teroristički napad u Parizu je u petak šokirao čitavu planetu, a poznato je kako izgledaju petoro ekstremista odgovornih za ovaj monstruozni čin.

Fotografije ovih monstruma se šire po društvenim mrežama uz pogrdne komentare.

U pitanju su Abdelhamid Abaoud (nalazi se na vrhu piramide) koji važi za vođu operacije i koji je još u bekstvu iako je jutrašnja akcija policije u Parizu bila imala za cilj da ga privedu, ali se ispostavilo da se on ne nalazi u stanu u kome je policija jutros uhapsila 7 osoba, a dvoje ubila.

Na fotografiji su i Francuz Bilal Hadfi (nalazi se na dnu levo) koji je jedan od bombaša samoubica koji se razneo ispred stadiona Francuska.

Zatim Semi Amimour (na fotografiji centar desno), bombaš samoubica koji je aktivirao eksploziv ispred pariske hale Bataklan.

Među poznatim teroristima je još jedan Francuz - Salah Abdeslam (na fotografiji center levo), kao i neidentifikovani muškarac (na dnu desno) za koga se sumnja da je povezan sa napadima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Podsetimo, francuska antiteroristička policija je jutros u velikoj akciji uhapsila sedmoro osumnjičenih za napad u Parizu. U akciji je stradalo troje ljudi, a povređeno 5 policajaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track