(FOTO) ONA JE ANĐEO ČUVAR MELANIJE TRAMP: Sestra, kuma i najbolji prijatelj prve dame SAD
Foto: Printscreen Facebook

Najbliža

(FOTO) ONA JE ANĐEO ČUVAR MELANIJE TRAMP: Sestra, kuma i najbolji prijatelj prve dame SAD

Planeta -

Najbolja prijateljica Melanije Tramp živi samo nekoliko minuta od penthausa porodice Tramp u "Trampovoj kuli" u Njujorku, a to je njena sestra Ines o kojoj se vrlo malo zna i koju mediji retko spominju.

Ines Knaus (Melanija i Ines su početkom devedesetih otišle u Milano zbog manekenske karijere i svoje prezime Knavs promenile u Knaus) živi u apartmanu vrednom dva miliona dolara u elitnoj njujorškoj ulici Park avenju, a apartman se nalazi u zgradi koja je u vlasništvu "Organizacije Tramp".

Prema pisanju Njujork posta, Ines je odana svojoj sestri i već godinama njena najbolja i najbliža prijateljica. Uprkos tome što ima itekako poznatu sestru, postoji samo jedna službena agencijska fotografija Ines i to iz 2005. godine na Floridi, na Trampovom imanju Mar-a-Lago.

Obe su početkom devedesetih napustile Sloveniju i u Milanu počele karijeru u modnoj industriji. Melanija je odmah krenula u manekenske vode, dok je Ines više bila zainteresovana za modni dizajn.

"Ines je htela da uspe u modnom poslu, ali izgledala je kao da nema pojma kako bi se probila", ispričao je Al de Bejsvil, modni fotograf iz Pariza, koji je Melaniju slikao golu za muški francuski magazin sredinom devedesetih. "Ines nije bila poput drugih devojaka u modnoj industriji, koje se ponašaju kao da su kraljice. Bila je vrlo pristojna", rekao je de Bejsvil.

Iako nije prisutna u medijima, Ines često brani svoju sestru, naročito otkako je Donald Tramp postao predsednik i to uglavnom radi preko svog profila na Fejsbuku. Prošlog leta, kada su neki navodni bivši mladići Melanije dali intervjue za slovenačke medije, Ines je napisala: "Svi imamo dobro pamćenje i laži su loša karma."

Ines je reagovala još nekoliko puta kada su pojedinci iz "bivšeg" života Melanije Tramp pokušali da preko medija profitiraju od nove prve dame Amerike. I modna dizajnerka Luisa Bakaria je za Post rekla da je Ines vrlo predana Melaniji, i da je navela kako je više puta bila prisutna na njihovim porodičnim druženjima gde je videla koliko su svi bliski. Ines je bila Melanijina kuma kada se udala za Trumpa i osim nje Melania nije imala nijednu drugu venčanu kumu.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track