(FOTO,VIDEO) ROĐACI PUTNIKA PALOG AVIONA U OČAJU: Svi su mrtvi, ne postoji nada
Foto: Reuters 19 5 2016

Tragedija

(FOTO,VIDEO) ROĐACI PUTNIKA PALOG AVIONA U OČAJU: Svi su mrtvi, ne postoji nada

Planeta -

Rođaci putnika aviona "Edžiptera" sa očajem su dočekali vest o tome da se avion srušio, a većina njih je nakon ove informacije izgubila i poslednju nadu da će ih ikada više videti.

"Moj je rođak poveo svoju devojčicu. Mrtvi su, znam da su mrtvi. Ne postoji nada. Majka devojčice tražila je da ne vodi devojčicu. Molila ga je. Verovatno je predosećala da će se nešto dogoditi. Ona sada plače”, kazala je Fatma, rođaka jednog od putnika.

Foto Reuters
Foto Reuters

Na aerodromu u Kairu skupilo se dosta rođaka putnika aviona, ali i oni nemaju bilo kakve informacije u vezi sa time šta se dešava i ima li preživelih.

"Nemamo nikakvih informacija. Niko nas ne informiše. Upravo smo saznali iz medija da su pronađeni pojasevi... Nadam se da će pronaći nekoga od putnika i molimo se za to", rekao je Mohamed Ramez, brat jednog putnika.

Kako izveštavaju strani mediji, jedan mladić iz Čada izgubio je majku koja je planirala da se sastane sa svojom porodicom u toj zemlji.

Foto Reuters
Foto Reuters

Inače, rođaci 15 Francuza koji su se nalazili na kobnom letu krenuli su za Egipat a sa njima je i čovek koji je trebalo sinoć da poleti kobnim avionom.

"Odustao sam u poslednjem momentu. Bilo mi je loše kada sam čuo šta se dogodilo", rekao je on za Telegraph.

(BBC/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track