(FOTO) UŽASNO DA NE MOŽE UŽASNIJE: Prodaju LUTKE ZA SEKS SA LIKOM DECE!

SKANDALOZNO

(FOTO) UŽASNO DA NE MOŽE UŽASNIJE: Prodaju LUTKE ZA SEKS SA LIKOM DECE!

Planeta -

Jedna japanska kompanija, proizvodi seks lutk koje su zapravo petogodišnja deca, a ne žene na naduvavanje.

Ovaj skandalozni potez, kompanija je opravdala kao koristan, jer smatra da će se tako smanjiti broj napada pedofila na devojčice.

"Treba da prihvatimo da ne postoji način da neko promeni fetiše, niko ne treba da potiskuje svoje želje" izjavio je direktor kompanije i šokirao javnost. On je istakao da im ove lutke im najčešće naručuju samci."

Često nam stižu pisma od kupaca u kojima ističu da zahvaljujući ovim lutkama obuzdavaju svoje želje prema maloletnoj deci" dodao je direktor.

Međutim, seksolog i psiholog Majkl Seto se ne slaže sa ovim tvrdnjama.

"Oni su bolesni i nikada ne znate kako će ta lutka da utiče na njih. Dok neke može da odvikne od dečije pornografije i da zadovolji njihove želje, kod drugih može da izazove frustracije zbog čega će samo pojačati napade", rekao je Seto.

Norveška policija nedavno je saopštila je da je zabrinuta zbog toga što je uočila da muškaraci više nego ranije naručuju iz Hong Konga upravo seksualne lutke u obliku dece.

Norveška nacionalna služba za krivične istrage saopštila je da muškarci koji su naručili ove lutke imaju od 18 do 60 godina i da među njima ima i onih koji su već osuđivani za seksualne prestupe nad decom.

U policiji takođe upozorava da ove lutke "mogu da predstavljaju rizik od ponavljanja zlostavljanja dece u budućnosti". Carina je od oktobra zaplenila 21 spornu lutku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track