(FOTO) ŽELEO JE DA UMRE SREĆAN: Bolnica prekršila sve zabrane da bi mu ispunila poslednju želju!
Foto: Printscreen Facebook

Nije mu bilo spasa

(FOTO) ŽELEO JE DA UMRE SREĆAN: Bolnica prekršila sve zabrane da bi mu ispunila poslednju želju!

Planeta -

Uprava jedne danske bolnice prekršila je zakon kako bi ispinila poslednju želju svom pacijentu.

Naime medicinsko osoblje zažmurilo je na zabranu pušenja u bolnici i dozvolila Karstenu Flemingu Hansenu da zapali. Naime to je bila njegova želja pred smrt. On je osim toga poželeo da uz cigaretu ispije čašu svog omiljenog vina dok posmatra zalazak sunca.

Karsten je primljen u bolnicu posle prskanaja stomačne arterije, a pošto je bio preslab za operaciju praktično je umirao u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja.

"Ispunili su posljednju želju mom ocu. To mu je mnogo značilo jer mu je teško palo što je u bolnici pušenje zabranjeno. Stvarno je hteo da uživa u svojoj poslednjoj cigareti", rekla je njegova ćerka.

Osoblje bolnice odlučilo je da dozvoli Karstenu da uživa u poslednjim danima svoga života i njegove poslednje trenutke objavili na Fejsbuku.

"Naravno da je jegova porodica bila tužna jer je bio na rubu smrti, ali atmosfera je nekako bila umirujuća", rekla je jedna od medicinskih sestara.

Bolnica je uz sliku objavila i komentar: "Porodica se složila da je Karstenova poslednja želja važnija od bilo kakvih zabrana i lečenja."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track