(FOTO,VIDEO) OVO SU DECA NAJVEĆIH MAFIJAŠA NA SVETU: Bahati, bogati i isti kao roditelji
Foto: Profimedia

Ne pada iver daleko...

(FOTO,VIDEO) OVO SU DECA NAJVEĆIH MAFIJAŠA NA SVETU: Bahati, bogati i isti kao roditelji

Planeta -

Deca ljudi koji su ogromnu imovinu stekli kriminalom spremno su prihvatila uživanje u takvom životnom stilu i dokaz su one stare da "iver ne pada daleko od klade".

1. Ivan Guzman

Poznat je po objavljivanju fotografija gomile novca, hrpe ključeva luksuznih automobila, egzotičnih životinja i pozlaćenog oružja i naravno nebrojenih razgolićenih žena sa silikonima.

Na društvenim mrežama se često hvali i dolascima, odlascima kao begovima iz zatvora svog ozloglašenog tate Žoakina "El Čapa" Guzmana. Nakon poslednjeg hapšenja na Tviteru je pretio meksičkoj vladi uz reči "Ne znate šta ste napravili i nevolje u koju ste se uvalili".

2. Alfredo Guzman

Nešto mlađi i nezreliji Ivanov brat takođe obožava da se hvali preko društvenih mreža, a ne nedostaje mu ni bahatost ni lova. Drugima se na svojim profilima obraća rečima "Ovde me možete pronaći, vi obični smrtnici" izdižući se iznad drugih, a ni on nije imun na ljubav prema oružju i luksuznim automobilima, koje voli da spaja.I on je reagovao na hapšenje svog oca pretnjama "Mogu biti svetac ako se ponašate pošteno prema meni, a u svakom drugom slučaju sam otrov. Vlada će uskoro zapamtiti Guzmane".

3. Serafin Zambada

Baš kao što je El Čapo oformio blisko partnerstvo s Ismaelom "El Majom" Zambadom, Sinaloa kartel i sinovi dvaju narko šefova su takođe oformili prijateljstvo. Tako su i Ivan i Alfredo bliski sa Serafinom Zambadom, najverovatnijim naslednikom carstva i kartela njegovog oca.

Poput Guzmana, nije sramežljiv da pokazuje svoje bogatstvo u obliku automobila, oružja i drugih igračaka, a za razliku od njih on čak ne reže svoje lice ili ga zamagljuje s diskretidujućih fotografija. To mu se obilo u glavu kada ga je uhvatila američka DEA nakon prolaska granice iz Sonore u Arizonu.

4. Vinćente Zambada Niebla

Još jedan sin "El Majo-a", uslužni Vinćente koji je uhapšen zbog prodaje droge i izručen SAD-u 2010., na sudu se branio da ne bi trebalo da bude u zatvoru jer je bio spreman biti "cinkaroš".

Ne samo da je tvrdio da ga štiti dogovor o imunitetu između Meksika i SAD-a zbog informacija koje je Sinaloa kartel dao o drugim, konkurentskim bandama, već su njegovi advokati tvrdili da ne može biti zakonski gonjen u SAD-u zbog svoje uloge doušnika DEA, čak iako je prokrijumčario milijarde u kokainu i heroinu u SAD.

5. Melisa Plankarte

Pop pevačica u usponu, kako sama sebe naziva, Melisa je pravi primer narcisa. Svoj put do muzičke slave pokušava da ostvari na poprilično bizaran način, povezujući svoje ime sa zločinačkom organizacijom svog oca.

Enrike Plankarte bio je jedan od najtraženijih Meksikanaca od strane policije i Interpola i vođa kartela Vitezova templara pre nego je ubijen u obračunu 2014. godine.

Svoju podršku organizovanom kriminalu rado pokazuje, pa makar i haljinom s motivom vitezova templara.

6. Fransin Lukas Sinker

Za devojku čiji je otac osakatio čitavu četvrt Njujorka kao diler kokaina i heroina, Fransin je uživala u poprilično naivnom i idealnom detinjstvu. Kao trogodišnjakinja je imala Fendi krzneni kaput, 10.000 dolara vredan set vozova za igru Fao Švarc, a njene plišane igračke su bile punjene gotovinom.

Njen otac Frank Lukas bio kralj droge u Harlemu, a njoj je rekao da se bavi "prodajom bombona". S tri godine je svedočila nakon njegovog hapšenja, a u javnost je izašla 2007. pre izlaska filma Američki gangster s Denzelom Vošingtonom koji opisuje život njenog oca, navodeći da je to sve jedna velika laž.

7. Sebastian Marokuin

Najozloglašeniji kralj droge svih vremena svakako je bio i ostao Pablo Eskobar, a njegov sin tvrdi da je imao sasvim normalan odnos sa svojim ocem uprkos činjenici da je odrastao okružen neverovatnim bogatstvom s jedne strane, i nasiljem s druge. Ali, detinjstvo mu i nije bilo tako normalno - s vlastitim zoološkim vrtom u kom su bile i egzotične životinje poput slonova, a tokom popodnevnog odmora mogao je da vidi oca kako maše pištoljem ispred zaposlenih kojima je pretio da će ihubiti ili kako uzima drogu.Inače rođen kao Huan Pablo Eskobar a tajno je živeo u Buenos Ajresu pod novim imenom - Sebastian Marokuin. Prvih 17 godina života u anonimnosti praktično se oporavljao od života sa ocem Pablom Eskobarom. Danas ima 39 godina i nije mu lako da pomiri dve stvari - ljubav prema ocu, ali i mržnju zbog onoga što je napravio.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track