HOROR U IZBEGLIČKOM LOGORU: Iračanka (17) se polila benzinom i zapalila da je ne bi silovali!

Čeka je 15 operacija

HOROR U IZBEGLIČKOM LOGORU: Iračanka (17) se polila benzinom i zapalila da je ne bi silovali!

Planeta -

Jasmin (17) iz Iraka pripadnici Islamske države godinama su držali kao taoca i silovali, ona je ipak uspela prošle godine da se spase i domogne se izbegličkog logora.

Međutim, jedne večeri čula ljude u šatorima kako šapuću da se islamisti približavaju kampu. Istraumirana sedamanestogodišnjakinja se iz straha da će je ponovo zarobiti i silovati polila benzinom i zapalila kako bi uništila svoje lice i telo.

"Čula sam njihove glasove... Mislila sam da dolaze, da ponovo sledi mučenje. Nisam to htela ponovo da preživljavam i trpim, ne bih mogla da izdržim", rekla je nesrećna Jasmin.

Ljudi su joj odmah pritekli u pomoć i spasli joj život. Kada je njeno zdravstveno stanje bilo dovoljno stabilno krenula je put Nemačke, gde se nada da će mirno živeti.

Ona je sebi nanela povrede opasne po život, a prema rečima lekara u nemačkoj bolnici gde se Jasmin sada leči, ovu devojku čeka najmanje 15 operacija kako bi joj ponovo omogućili da samostalno diše, jer joj je vatra uništila nos.

"Nadam se da će uspeti da saniraju povrede koje sam nanela sebi. Ovde sam sada sigurna. Tu je moja porodica i želim da ponovo živim normalno", rekla je Jasmin.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track