IVANKU TRAMP NAPALI U AVIONU DOK JE BILA S DECOM: Posada izbacila gej par nakon salve uvreda
Foto: Reuters 14 Sept 2016

Skandal

IVANKU TRAMP NAPALI U AVIONU DOK JE BILA S DECOM: Posada izbacila gej par nakon salve uvreda

Planeta -

Ivanka Tramp svima je dala do znanja da je ništa ne može izbaciti iz takta dok je sa svojom decom letela iz Njujorka za Floridu.

Naime, na majku troje dece i ćerku novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa obrušio se jedan putnik.Muškarac koji je u naručju držao dete, vikao je na Ivanku i upitao šta će ona na komercijalnom letu kada ima privatni avion.

Ivanka na njega maltene nije obratila pažnju i pokušavala je da zaokupi decu s bojicama kako bi im skrenula pažnju sa nasilnika.

Suprug muškarca koji je počeo da viče na Ivanku Tramp, Metju Lasner, rekao je da nije uopšte bilo tako, a da je njegov suprug izrazio mirnim tonom svoje nezadovoljstvo, ali osoblje aviona ga je čulo pa su ih izbacili iz aviona.

Ipak, samo sat vremena ranije Lasner je na Twiteru napisao: "Ivanka i Džared su u avionu, lete komercijalnim letom. Moj muž ih maltretira"

On je i uslikao fotografiju Ivanke koja je sedela u avionu i napisao da su ih izbacili s leta nakon što su izrazili nezadovoljstvo jer moraju leteti sa Trampovom ćerkom.

Ubrzo je izbrisao te tvitove.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja