JA SAM DENI, A MOJ OTAC JE BIL KLINTON: Sin prostitutke tvrdi da mu je bivši predsednik SAD tata
Foto: Printscreen Facebook

Mnogi su zapanjeni njihovom sličnošću

JA SAM DENI, A MOJ OTAC JE BIL KLINTON: Sin prostitutke tvrdi da mu je bivši predsednik SAD tata

Planeta -

Glasine da je Deni Vilijams sin bivšeg predsednika SAD Bila Klintona kruže već nekoliko godina,a on je ponovo u jeku izborne kampanje krenuo u dokazivanje svoje teorije.

Ovaj momak (30) je u decembru otvorio stranicu na Fejsbuku pod novim imenom Deni Vilijams-Klinton kako bi privukao pažnju bivšeg predsednika i negove supruge, aktuelnog predsedničkog kandidata, Hilari Klinton.

Tvrdnje da je Deni sin Bila Klintona nisu nove, ali neko vreme su bile zataškane u javnosti. DNK test koji je časopis Star objavio 1999. godine tvrdi da on ne može biti Bilov sin, ali tačnosti ovoga nikada nisu potvrđene. Mnogi osporavaju preciznost testa urađenog devedesetih, navodeći da se radi o zaveri u cilju prikrivanja istine.

Fejsbuk stranica je prepuna fotografija Denija i Bila iz mladosti kako bi se bolje videla njihova fizička sličnost.

Mladić se rodio 1992. godine kada je Klinton bio u predsedničkoj trci, prenosi San (The Sun). U drugom intervjuu u Globu, njegova majka Bobi En Vilijams, inače bivša prostitutka, ispričala je kako je Klintona upoznala dok je džogirala 1984. godine.

Nekoliko dana kasnije, ponovo je trčao istim putem i platio joj 200 dolara da ima seks sa njim iza žbunja. Posle toga, Klinton i ona su imali redovno seks, nekada sami, a nekada sa još jednom ženskom osobom.

Ona je časopisu takođe ispričala, da je Bil redovno plaćao njene seksualne usluge dok su sretali. Ipak, kada je zatrudnela, kako kaže, Klinton je odbio bilo kakvu vrstu odgovornosti.

"Pomazio mi je stomak i rekao 'Devojko, to ne može biti moje dete', ali ja sam znala da jeste. Imala sam tu žensku intuiciju, jednostavno znate ko je otac", ispričala je Bobi An.

Postala je još sigurnija kada je rodila dečaka i videla da mu je koža svetliije boje. Bivša prostitutka, pored ostalog tvrdi da je bivši predsednik bio njena jedina bela mušterija, što dodatno potkrepljuje njenu tvrdnju.

Ova priča je ponovo isplivala, sada kada je Bil ponovo u žiži javnosti, ovaj put zbog svoje supruge koja je kandidat za predsednika SAD, a Deni je iskoristio pogodan trenutak da bi nastavio da traži priznavanje ili kao dobru reklamu za sebe.

"Pročitao sam da neće još dugo da živi i voleo bih da ga upoznam pre nego što umre. Želim samo da mu stisnem ruku i kažem ćao tata. Voleo bih i da se upoznam sa polusestrom Čelsi", ispričao je Deni 2013. godine.

Inače, ovo je samo jedna od seksualnih afera u kojima je Bil Klinton glavni lik.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track