KAKO MAKRONOVA SUPRUGA IZGLEDA TOLIKO MLADOLIKO? Ovo su tajne koje krije prva dama Francuske
Foto: Fonet, Reuters

U sedmoj deceniji

KAKO MAKRONOVA SUPRUGA IZGLEDA TOLIKO MLADOLIKO? Ovo su tajne koje krije prva dama Francuske

Planeta -

Njena atletska građa i šik dizajnerski komadi čine da godine na Brižit Makron deluju kao broj. Ipak, ako se može suditi po mišljenju stručnjaka, ona je uložila još malo dodatnog napora da bi mogla da parira svom mladom suprugu, sada već najmlađem predsedniku Francuske.

Lice

Kako objašnjavaju eksperti za strane medije, Brižit je najverovatnije radila mini fejslifting, botoks, ugrađivala je filere, a nega lica joj ne manjka. Veruje se da je popunjavala jagodice i srednji deo lica. Dr Ifeoma Ejikeme kaže:

"Gledajući njeno lice ima naznaka da je operisala nos, ali zaista na najbolji način. Izgleda fantastično, jer nije bila radikalna".

U zemlji kao što je Francuska kreme i drugi preparati su imperativ.

Iako Brižit nije javno govorila o svojim tajnama, kao što nije priznala ni da se "sređivala", dr Ros Peri, sa "Kosmediks klinike" veruje da su njene intervencije više nego suptilne.

Foto: Reuter
Foto: Reuter

Ćerka poslastičara, ljubavnica srednoškolca: Ko je Brižit Tronje, nova prva dama Francuske?

Modni ukus

Brižit sa ponosom nosi mnoge dizajnerske komade i voli skupe stvari.

Javnost je saglasna da "ima oko" i da često bira odeću koja je namenjena dosta mlađim ženama.

To je jedan od razloga zašto ona uvek, ali zaista uvek deluje mlađe. Voli kožne komade, uske pantalone, suknje, a ume da se obuče svakako i uvek prikladno i za svečane, ceremonijalne prilike.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Građa

Brižit je zgodna, vitka i ima mišiće. Mat Fidis, trener, kaže da ona izgleda zdravo, vitalno za svoje godine, kao i da to nije "nastalo preko noći". Ona je negovana žena, koja godinama ulaže u sebe.

"Ona je aktivna, voli da skija i to se vidi. Godine nisu uzele svoj danak, jer je mislila na vreme na svoj izgled. Vežba godinama, najverovatnije pilates i hrani se zdravo, što otkriva njeno telo. Generalno Francuskinje se zdravo hrane", rekao je Fidis.

Blistav osmeh

Dr Raha Sepehrara kaže da je prva dama Francuske "radila zube".

"Gornji prednji zubi su krunice ili klasični implanti. Malo se razlikuju po boji, pa se to naslućuje. Takođe, ona nema diskoloraciju zuba koja je karakteristična za osobe u zrelijim goidnama. Postoje male nepravilnosti koje samo stomatolog uoči."

Foto: Reuter
Foto: Reuter

Frizura

Moderan paž je pravi "okvir" za njene 64 godine. Brižit tako krije delimične znakove starenja na licu i vratu koje ne može da sakrije nikako drugačije.

Uz oblik, boja je odličan izbor i utiče na mekoću njenih crta lica.

(superzena.b92.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track