MALU MEDI OTELI BOGATAŠI IZ MAROKA I ONA JE ROBINJA: Nova teorija istražitelja uzburkala javnost
Foto: Youtube/Printscreen

Strašno

MALU MEDI OTELI BOGATAŠI IZ MAROKA I ONA JE ROBINJA: Nova teorija istražitelja uzburkala javnost

Planeta -

Medlin Mekejn možda je oteta i prodata moćnoj porodici, a istražitelji strahuju da je prošvercovana u Maroko.

Istražitelji smatraju da je strah opravdan jer bande iz Portugala na zapadu Afrike vrlo često prodaju malu decu moćnim porodicama sa bliskog istoka koja im kasnije služe kao roblje.

Bivši istražitelj u britanskoj policiji Kolin Saton smatra da bi navedenu teoriju trebalo istražiti. Izjavio je to za Miror, a ista novina je objavila da je devojčica vrlo slična Medi viđena na poznatoj krijumčarskoj ruti u Maroku, piše Miror. "Devojčica je izgledala tužno i čula sam kako postavlja pitanje "Hoćemo li uskoro videti mamu?", rekla je Mari Oli, Britanka koja je "devojčicu sličnu Medlin" uočila u Maroku davne 2007. godine. Iste je godine, navodno istu devojčicu, uočio i norveški turista Mari Polard. Bila je na benzinskoj stanici u Marakešu, tvrdio je on.

Treći put, navodnu Medi videla je i Špankinja koja je o svemu obavestila portugalsku policiju."Bilo je to u Zaiou na severu Maroka. Videla sam uplašenu i tužnu devojčicu plave kose. Po ulici ju je vukla žena sa tradicionalnom maramom na glavi", rekla je neimenovana turistkinja.Podsetimo, Medlin Mekejn nestala je 3. maja 2007. godine iz apartmana u kojem je odsela sa roditeljima u portugalskom resortu Praia da Luz.

Poslednji su je videli njeni roditelji, kako spava u apartmanu nakon čega su otišli na večeru u restoran.Devojčici se od tada gubi svaki trag, a iako neprestano "iskaču" nove teorije o njenom nestanku, slučaj koji i dalje intrigira svetsku javnost očigledno još nije ni blizu rešenja.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track