(VIDEO) TUČA U ZATVORU: Svedoka stavili u istu ćeliju sa ubicom
Foto: Youtube/screenshot

Haos

(VIDEO) TUČA U ZATVORU: Svedoka stavili u istu ćeliju sa ubicom

Planeta -
Verovatno nije dobra ideja da se čovek koji treba da svedoči protiv osumnjičenog za ubistvo stavi u istu ćeliju sa istim tim osumnjičenim

LIMA, Ohajo - Osumnjičeni za ubistvo i još jedan pritvorenik koji treba da svedoči protiv njega na sudu, stavljeni su u istu ćeliju jer je čuvar koji je trebalo da ih rasporedi pogrešio, rekli su zvaničnici.

Ljudi nisu bili vezani lisicama kada ih je čuvar smestio u ćeliju tokom pauze na sudu. Policija je prekinula prepirku posle dva minuta i nijedan od njih nije pretrpeo teške povrede. Cela svađa je snimljena i sudija je dozvolio poroti na sudu da vidi kako se se sve odigralo nakon što je odbio zahtev odbrane za usvajanje pogrešno vođenje istrage zbog tuče.Na snimku se vidi kako je optuženi Markelus Karter udario drugog pritvorenika, koji je onda u nekoliko navrata udario Kartera, nakon što ga je Karter ugrizao za ruku i onda su čuvari rasturili tuču.

Karterovi sudski zapisi pokazuju da je optužen za ubistvo i protivzakonito držanje vatrenog oružja. On se izjasnio kao nevin za optužbe ubistva Keneta Varingtona. jer je navodno bio uznemiren zbog Varingtonove veze sa Karterovom bivšom devojkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track