NAPAD MIGRANATA U KELNU: Nemica (18) izmislila priču da su je grupno silovali
Foto: Youtube/Printscreen

Užas u novogodišnjoj noći

NAPAD MIGRANATA U KELNU: Nemica (18) izmislila priču da su je grupno silovali

Planeta -

18-godišnja Nemica, koja je policiji rekla kako je bila jedna od žrtvi grupnog silovanja pred železničkom stanicom u Kelnu za Novu godinu, priznala je kako je cela priča izmišljena.

Devojka se, naime, te večeri nije ni nalazila u gradu.

Podsetimo, stotine žena prijavile su kako su na novogodišnju noć doživele maltretiranje, napade i seksualno zlostavljanje u Kelnu.

Jedna od potresnijih priča bila je upravo ona mlade Nemice, koja se navela da je grupa muškaraca okružila, kako su je izudarali i na kraju silovali.

Posle navodnog silovanja, 18-godišnjakinja se obratila kelnskom Lobiju za mlade žene, koji je pružao zaštitu žrtvama napada na novogodišnju noć. Međutim, istraga je vremenom otkrila da devojka laže.

Prema navodima devojke, policajac je skinuo silovatelja s nje. Tvrdila je i kako je posle toga morala da ide na abortus jer je te večeri zatrudnela. Lobij za žene mesecima joj je pružao pomoć.

Upravo je ta grupa za pomoć prijavila djevojku policiji, i to zbog sumnji da je njena priča o silovanju izmišljena. Policija je to potvrdila pošto nije uspela da nađe policajca koji je navodno intervenisao kako bi spasio devojku.

Kelniš Rundšau navodi kako su izvori bliski istrazi kazali da su navodi devojke u potpunosti izmišljeni, ali i da je ona i ranije prijavljivala izmišljene seksualne napade.

Devojka je navodno priznala policiji da je priča izmišljena, pišu nemački mediji.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track