(VIDEO) OPLAKUJU MUHAMEDA I ELIJASA: Ubica  iznajmio vrt  da bi u njega zakopao dečake!
Foto: Printscreen Bportal.ba

Strahuje se da ima još žrtava

(VIDEO) OPLAKUJU MUHAMEDA I ELIJASA: Ubica iznajmio vrt da bi u njega zakopao dečake!

Planeta -
Silvio S. (32) koji je oteo i ubio Muhameda Januzija iz BiH i šestogodišnjeg Elijasa po savetu advokata brani se ćutanjem

BERLIN - Sveće, cveće, plišane životinje prekrile su stepenice u Moabitu, berlinskom mestu u kom je 1. oktobra otet a potom ubijen četvorogodišnji Muhamed Januzi iz Bosne i Hercegovine. Počast Muhamedu i Eliasu (6) koga je takođe ubio Silvio S. (32) odaju i Nemci i izbeglice koje na tim stepenicama čekaju da se prijave njemačkim vlastima i zatraže azil.

"Nismo vas zaštitili. Neka vas Bog čuva”, poruka je na jednom znaku.

“Sudbina malenog Muhameda jako me je potresla”, govori Ingrid Mueler, žena koja izbeglicama donosi hranu, vodu i odeću. Volonteri koji pomažu u izbeglicama u Moabitu plaču i policija ih je poslala kući, dok traje istraga.

Majke ubijenih dečaka su u šoku i tim psihologa im pomaže. Muhamedova majka Aldijana (28) plače neprestano. Majka Eliasa, Anita S. (25) je pod satlnim lekarskim nadzorom.

Policija je saznala da je ubica iznajmio vrt da zakopao malog Eliasa, ali nije poznato kako i kada je ubijen. Njemu je advokat savetovao da više ne odaje informacije policiji, i on je zaćutao.

Muhamed je ubijen dan posle otmice. Seksualno je napastvovan u kući u kojoj Silvio živi s roditeljima. Dok je plakao i zvao pomoć, ubica se prepao da će ga čuti roditelji i zadavio je mališana kaišem. Telo je potom sklonio na tavan, a onda u automobil, gde ga je u četvrtak pronašla policija nakon što je ubicu prijavila majka.

(Bportal.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja