DUVAŠ I ZARAĐUJEŠ: Nude posao ljudima s velikim iskustvom u pušenju marihuane
Foto: Ap

Za neke je ovo posao iz snova

DUVAŠ I ZARAĐUJEŠ: Nude posao ljudima s velikim iskustvom u pušenju marihuane

Planeta -
Osobe moraju biti starije od 21 godine. Posao će dobiti samo vrlo iskusni pušači marihuane, koji već znaju kako pojedine vrste "rade", koja diže, koja spušta

OREGON - Oglas za posao "iskusnog pušača kanabisa" privukao je veliku pažnju javnosti. Na njega mogu da se jave samo oni koji znaju šta je dobra "trava" jer je posao "ozbiljan. Naime, izabrani će komentarisati razne uzorke marihuane i pisaće šta misle o svakoj vrsti, ako su delovale na njih.

Osobe moraju biti starije od 21 godine. Posao će dobiti samo vrlo iskusni pušači marihuane, koji već znaju kako pojedine vrste "rade", koja diže, koja spušta....

U potrazi za idealnim kandidatima su kompanija Oregonian iz Amerike i portal Oregon Live. Objavili su oglas, a nakon selekcije radiće za njih od kuće, odnosno pisaće svoje utiske - kako na njih deluje pojedina vrsta marihuane.

Njihova iskustva i razmišljanja biće objavljena na internetu, a kandidati će ih morati slati dva do četiri puta mesečno. Hoće li pisati dok su još pod uticajem ili ne, nije spomenuto. U svakom slučaju njihove recenzije zasigurno će biti zabavne za čitanje.

U oglasu za posao plata se ne spominje kao ni ostali detalji, osim da kandidati ne smeju biti mlađi od 21 godine jer je to zakonska granica za legalno konzumiranje kanabisa u Oregonu, piše portal Oregon Live koji je i objavio oglas za posao, a oni će kasnije i objavljivati recenzije onih koji budu probali.

Pratite KURIR na VAJBERU

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track