OTAC MOG NEROĐENOG DETETA BIO JE PEDOFIL: Šokantna ispovest devojke koja je slučajno otkrila istinu
Foto: Printscreen Facebook

Strašna sudbina

OTAC MOG NEROĐENOG DETETA BIO JE PEDOFIL: Šokantna ispovest devojke koja je slučajno otkrila istinu

Planeta -

Jedna trudna devojka bila je zapanjena kada je otkrila da je otac njenog nerođenog deteta bio pedofil, što je otkrila čisteći njegovu sobu.

Lorna-Mej Anslou iz Portsmauta, imala je samo 16 godina kada je upoznala Džozefa Džonsona, koji je bio stariji pet godina. Nakon što je ostala trudna sa 19 ona se u četvrtom mesecu preselila kod njega ali njen svet se srušio kada je saznala da je njen dečko bio optužen za seksualnu vezu sa maloletnicom.

Nakon što je mladić registrovan kao seksualni prestupnik sa 24 godine, ona je i zvanično raskinula vezu sa njim.Nekoliko meseci kasnije je otkrila da njen bivši i dalje upražnjava stare navike, šaljući poruke tinejdžerkama na Instagramu.

Ona ga je odmah prijavila policiji i Džonson je dobio 12 meseci zatvorske kazne, odnosno uslovno dve godine.Lorna je ispričala da su se njih dvoje sprijateljili nakon razgovora na društvenim mrežama, a da je on bio topaoi šarmantan. "On je bio pravi gospodin, a tretirao me kao kraljicu. Osećala sam se kao najsrećnija devojka na svetu", ispričala je ona dodavši da je to bila ljubav na prvi pogled.

Uskoro je zatrudnela, preselila se kod njega i jednog dana je odlučila da mu očisti sobu dok je bio na fudbalu.

I dok je čistila, nešto joj je privuklo pažnju a to je bio debeo tabak papirologije u kesi. "Izvukla sam papire i počela da iz listam. Ono što sam videla nagnalo me da počnem da osećam mučninu u želucu", priznala je devojka kada je shvatila da su Džonsona teretili za seksualne aktivnosti s maloletnicom i to od 14 godina.

Da zlo bude veće, to se desilo nekoliko meseci pre nego što je upoznao Lornu."Sve se dogodilo tako brzo sa Džozefom i ja sam se pitala da li ga poznajem uopšte?", rekla je ona.Džozef je uveravao uveravao da je devojka da je sve bilo greška i da nije očekiva da će ga teretiti za tako nešto."Rekao mi je da je bio jako nezreo tada, ali da se promenio zbog mene i bebe.Htela sam da verujem da je govorio istinu. Ali nisam mogla biti sigurna. Složila sam se da vidim kako će se sve odvijati i pokušala da gurnem to pitanje u stranu, i fokusiram se na dete", ispričala je ona.

Par je saznao da Lorna nosi devojčicu i, kako kaže, sve je bilo savršeno."Napravili smo popis ženskim imena koje smo voleli i kako je moj stomak rastao tako je rasla i želja da upoznam našu ćerku. Ali u februaru 2015. godine Džozef je morao na sud. Pristala sam da ga podržim, ali nisam mogla da ne budem uznemirena dok smo čekali sudsku odluku", ispričala je ona i dodala da nije želela da ulazi u sudnicu već je čekala napolju.

Džonson je proglašen krivim i prijavljen je na listu seksualnih prestupnika i to na pet godina."Osećala sam se bolesno. Ideja da je Džozef bio pedofil u očima zakona vrtela mi se po glavi nekoliko narednih nedelja", ispričala je ona.Na kraju, Lorna je odlučila da ne može više da bude sa njim."Morala sam da razmišljam o sigurnosti mog nerođenog deteta. Nisam htela da dižem dete sa seksualni prestupnikom. Takođe, nisam mogla da podnesem ideju o tome da me on dira", ispričala je ona.

Lorna je Džozefu dozvolila da vidi dete u bolnici, da bi mu rekla da ga ne želi u njihovim životima, uprkos tome što je molio za još jednu šansu. Ipak ga je odbila."Bilo je teško, ali sam bila uverena da je to prava stvar", rekla je ona.Samo mesec dana kasnije, njeni strahovi su se potvrdili tačnim. Naime, listajući Instagram naletela je na Džozefov komentar koji je ostavio na Instagramu ispod fotografije jedne tinejdžerke.

"Ja mogu reći da joj je bilo 16. Očigledno se vratio starim trikovima iako mu je biilo zabranjeno kontaktiranje djevojčica onlajn. Odmah sam nazvala policiju i prijavila", objasnila je ona. Džonson je dobio 12 meseci zatvora zbog kontakta sa devojčicom od 15 godina, a sud je pronašao njegove SMS poruke gde joj je govorio da je seksi i tražio da se svuče za njega.U međuvremenu, Lorna-Mej je pronašla novog čoveka i zajedno sa ćerkom nastavila da živi sa njim.Ona je na kraju priznala: "Nikada neću zaboraviti dan kada sam čistila njegov orman i otkrila da je otac mog deteta pedofil."

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja