PA ŠTA AKO MU JE MOĆNI GENERAL FLIN TATA: Tramp šutnuo iz svog tima kreatora teorija zavere o Hilari
Foto: Printscreen YouTube/CBS

Prvi otkaz

PA ŠTA AKO MU JE MOĆNI GENERAL FLIN TATA: Tramp šutnuo iz svog tima kreatora teorija zavere o Hilari

Planeta -

VAŠINGTON - Sin savetnika za nacionalnu bezbednost novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa udaljen je iz Trampovog tranzicionog tima zato što je preterao šireći na društvenim mrežama teorije zavere o vezama Hilari Klinton sa jednom pedofilskom organizacijom.

AMERIČKI MEDIJI: Mejlovi Klitonove otkriveni u istrazi o pedofilskom skandalu!

Ime Hilari Klinton jeste povezao sa pedofilskim skandalom, ali je Majk Flin junior (33), sin Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina, preterao sa kotntroverznim izjavama o "picagejtu" i oružanom napadu na popularnu piceriju "Komet ping pong" u Vašingtonu, zbog čega je i otpušten.

"Majk Flin mlađi više nema veze sa aktivnostima generala Flina ili tranzicionog tima," rekao je novizabrani američki potpredsednik Majk Pens CNN-u, precizirajući da je Flin dosada pomagao svom ocu u zakazivanju sastanaka i drugim administrativnim poslovima.

"Komet ping pong" bila je meta oružanog napada Edgara Madisona Velša (28) koji je upao u tu piceriju i otvorio vatru iz automatske puške. Na sreću niko nije povređen, a on je odmah uhapšen. Na saslušanju je rekao da je zapucao iz Severne Karoline da lično proveri "izveštaje" na internetu da se u toj piceriji calazi centar pedofilske organizacije povezane sa poraženom kandidatkinjom Demokratske stranke Hilari Klinton.

MEDIJSKI MOZAK AMERIČKE DESNICE: Hilarini saradnici su pedofili i članovi seks kulta!

Bez obzira na to, Majk Flin je na Tviteru napisao da "da #picagejt ostaje vest dok se priča ne dokaže kao lažna" i dolio ulje na vatru. On je takođe retvitovao komentare drugih šireći dalje lažne priče o piceriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track