(VIDEO) PANIKA U FRANCUSKOJ: Uhapšen čovek koji je nožem napao policajce
Foto: Twitter/infos Relay

Novi incident

(VIDEO) PANIKA U FRANCUSKOJ: Uhapšen čovek koji je nožem napao policajce

Planeta -

Muškarac sa nožem uhapšen je danas na železničkoj stanici Gar di nor u Parizu, preneli su policijski izvori i dodali da se on predao bez otpora, ali hapšenje je izazvalo paniku na toj prometnoj stanici.

"Čovek sa nožem ušao je u stanicu i to prijavljeno patroli žandarma koja ga je odmah privela" , naveli su policijski izvori i dodali da niko nije povređen.

Drugi policijski izvori preneli su da je hapšenje izazvalo paniku na stanici gde su neki od putnika bežeći bacali prtljag.

Prema medijima njegovo hapšenje je izavalo talas panike na stanici, pa je policija morala da postavi kordone po okolini.

Vest dolazi dan uoči prvog kruga francuskih predsedničkih izbora. Francuzi će birati između 11 kandidata u prvom krugu izbora, ali samo najbolja dva kandidata će ići u drugi krug 7. maja, koja će biti održan ako niko ne bude imao više od 50 odsto glasova.

U četvrtak se na Jelisejskim poljima u Parizu desila pucnjava u kojoj je poginuo jedan policajac, a za koju je odgovornost preuzeća Islamska Država.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track