POHOTNA UČITELJICA: Zatrudnela sa učenikom (13), a sada je čeka 30 godina robije
Foto: Printscreen Twitter

Kaže da su bili zaljubljeni

POHOTNA UČITELJICA: Zatrudnela sa učenikom (13), a sada je čeka 30 godina robije

Planeta -

Zanosna nastavnica engleskog jezika iz Teksasa, Aleksandrija Vera (24), priznala je da je bila u seksualnoj vezi sa 11 godina mlađim đakom (13), ali tvrdi da su bili zaljubljeni jedno u drugo i da su imali podršku njegovih roditelja.

Bez obzira na njene izjave, pohotnu učiteljicu sada očekuje suđenje za zlostavljanje i moguća višedecenijska kazna.

Ona i njen učenik (13), punih devet meseci imali su gotovo svakodnevne seksualne odnose, a istraga o njihovoj romansi počela je još početkom godine, pošto je direktor škole dobio anonimnu dojavu.

Učiteljica je na prvom saslušanju u junu policiji priznala vezu sa dečakom i tvrdila da su se zaljubili jedno u drugo posle dopisivanja na Instagramu. Navodno, upoznali su se tokom letnje škole, a zbližili naredne školske godine.

Vera je na suđenju tvrdila kako je dečakova porodica znala za njihovu "romansu" i podržavala ih je, kao i da su bili "jako uzbuđeni i puni podrške" kada su im u januaru saopštili da će roditi njegovo dete.

Aleksandrija Vera je posle ispitivanja Služba za zaštitu dece, po prijavi direktora škole- abortirala. Inače, ona je samohrana majka i već ima četvorogodišnje dete.

Vera je pred sudom je izjavila da to nije bila seksualna veza, nego ljubav, a svojim komšijama dečaka je predstavljala kao brata.

Komšije tvrde da je dečak često bio u njenom stanu i da nije bila retkost i da prespava. Dečak, koji je u međuvremenu napunio 14 godina, priznao je vezu. Trenutno se nalazi u hraniteljskoj porodici i tamo će, prema odluci suda, ostati od avgusta sledeće godine.

Posle hapšenja u julu, učiteljica je uz nanogicu i kauciju od 100.000 dolara puštena.

S obzirom na to da je optužena za višestruko zlostavljanje deteta, priznanjem krivice njena kazna mogla bi da bude 30 godina. Inače za ovaj zločin izricana je i doživotna kazna.

Izricanje kazne zakazano je za januar sledeće godine.

(Hjuston Hronikl)

(FOTO) ZANOSNA PROFESORKA SPAVALA SA UČENIKOM: Posle toga zatrudnela a sada je juri policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track