DRUGO LICE AMERIČKIH PREDSEDNIČKIH KANDIDATA: Hilari i Tramp se rukovali da ih niko ne vidi
Foto: Reuters

Humanitarni razlozi

DRUGO LICE AMERIČKIH PREDSEDNIČKIH KANDIDATA: Hilari i Tramp se rukovali da ih niko ne vidi

Planeta -

Republikanac isprozivao bivšu prvu damu da masno naplaćuje govore, a ona uzvratila da on i u Kipu slobode vidi seksi cicu

NJUJORK - Baš kao u rijalitiju, Donald Tramp i Hilari Klinton, kandidati za predsednika SAD, biračima su pokazali svoje drugo lice svega 24 sata posle žestoke debate u Las Vegasu, u kojoj su čak i vređali jedno drugo.Humanitarna večera „Alfred E. Smit“ u Njujorku održava se svake četiri godine za kandidate, a tradicija je da oni ustanu i prave šale na račun rivala. Između Hilari i Donalda sedeo je kardinal Timoti Dolan.

Tramp je poručio da su gosti na večeri, kojih je bilo oko 1.500, najveća publika demokratske kandidatkinje, kao i da će za nju biti neobično da bude s toliko korporativnih lidera a da ne bude plaćena. Publiku je nasmejao kad se našalio na račun svoje supruge Melanije i optužbi da je kopirala govor Mišel Obame."Misle da je Mišel fantastična. Moja supruga Melanija održi isti govor i ljudi je napadnu", rekao je Tramp.

Trenutak mira i tišine... Molitva pred početak obračuna vicevima dvoje kandidata
Trenutak mira i tišine... Molitva pred početak obračuna vicevima dvoje kandidata

Hilari se našalila da Kip slobode za većinu Amerikanaca predstavlja simbol nade za imigrante, ali kad je Tramp pogleda, on vidi „četvorku, možda peticu ako se otarasi baklje, ploče i promeni frizuru“, aludirajući na Trampovo učešće na izborima za mis.

Za razliku od debate, ovaj put su se Tramp i Hilari rukovali, ali ispod stola, da veći deo prisutnih to ne vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track