PUTINOVA EKIPA: Predsednik Rusije ima brojne drugare
Foto: AP

Opušteno

PUTINOVA EKIPA: Predsednik Rusije ima brojne drugare

Planeta -

Šef Kremlja neguje prijateljstvo sa Sigalom, Van Damom, Depardjeom, Eklstonom, Berluskonijem...

MOSKVA - Izjava Bernija Eklstona, koji je pre tri dana rekao da bi ruskom predsedniku Vladimiru Putinu trebalo dati da upravlja Evropom, iznenadila je samo one koji nisu upućeni u odnose dvojice dobrih prijatelja.Upravo zahvaljujući ovom prijateljstvu Rusija je 2014. dobila organizaciju prve trke Formule 1.

Međutim, nije samo britanski milijarder rado viđen gost u Kremlju. Usred krize zbog pripajanja Krima, oglasio se Stiven Sigal, holivudska zvezda iz 80-ih i 90-ih, rekavši da „Putina smatra svojim bratom“. Sigal je bio zvezda prošlogodišnje vojne parade za Dan pobede u Moskvi. Toliko se dopao Putinu da mu je reditelj Nikita Mihalkov ponudio da snime film.Legendarni francuski glumac Žerar Depardje je lično od Putina 2013. dobio rusko državljanstvo.- Spreman sam da umrem u Rusiji - rekao je nakon jedne posete Kremlju i dodao:- Znam odlično gospodina Putina. Volim ga i često putujem u Rusiju.

S: Face... Putin i Berluskoni
S: Face... Putin i Berluskoni

Njegov kolega Miki Rork takođe je impresioniran Putinom:- Sreli smo se. Dopao mi se, odlično smo se slagali i čini mi se da je on dobar momak - rekao je Rork, koji je izabrao upravo Rusiju kao zemlju u kojoj će se vratiti u rvački ring.

Udarači... Roj Džons i Putin
Udarači... Roj Džons i Putin

Putin je fascinirao i Leonarda Dikaprija, jednog od najpopularnijih glumaca današnjice.- Veoma sam zainteresovan da glumim Vladimira Putina. Trebalo bi da ima više filmova o Rusiji. Ta zemlja je fascinantna glumcima. Glumio bih i Lenjina i Raspućina - rekao je u januaru ove godine Dikaprio.Rusko državljanstvo je lično od Putina dobio i Roj Džons junior, bokser koji je bio na vrhuncu karijere od 1994. do 2004. Džons je otvorio boksersku akademiju na Krimu.

Ludo i brzo... Berni Eklston i Putin
Ludo i brzo... Berni Eklston i Putin

Od poznatih svetskih političara Putin već skoro dve decenije ima najbolje odnose sa Silvijom Berluskonijem, bivšim premijerom Italije.Među Putnovim fanovima nalaze se i Fred Darst, frontmen benda Limp bizkit, koji je izjavio da bi voleo da kupi kuću na Krimu, kao i Donald Tramp, pretendent na nominaciju Republikanske stranke za predsedničke izbore u SAD, koji je rekao da bi se sa predsednikom Rusije dobro slagao jer je on „bistar i talentovan“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track