RAZVRATNA NASTAVNICA NA SUDU Namerila se na đaka kad mu je bilo 13, spavala s njim kad je napunio 15
Foto: Printscreen YouTube

Predatorka

RAZVRATNA NASTAVNICA NA SUDU Namerila se na đaka kad mu je bilo 13, spavala s njim kad je napunio 15

Planeta -

Loren Koks (27) se bez trunke kajanja izjasnila kao kriva po četiri tačke optužnice za seksuane odnose s maloletnikom, prenosi BBC.

Pohotna nastavnica upoznala je tog učenika 2012, nekoliko nedelja pošto se zaposlila u školi u Bromliju u jugoistočnom Londonu. Dečak je tada imao 13 godina, a u seksualne odnose s njim stupila je poletkom januara 2015, kad mu je bilo 15 godina.

"Zloupotrebila ga kao nastavnica, sa pozicije autoriteta, i uspostavila s dečakom odnose koji su prerasli u seksualno zlostavljanje. To je imalo strahovito negativan uticaj na dečaka, zbog čega je popustio u školi", izjavila je na sudu Lora Dejvis iz Odeljenja za seksualne prestupe, eksploataciju i zloupotrebu dece pri Skotland jardu.

Loren Koks nije pokazala ni trunku kajanja (Foto: Printscreen YouTube)
Loren Koks nije pokazala ni trunku kajanja (Foto: Printscreen YouTube)

"Najviše zabrinjava to što nije pokakazala ni trag kajanja. Nastavnici imaju posebnu dužnost da se staraju o mladima, a ona je to zloupotrebila", dodala je.

Ispostavilo se da su se Koksova i dečak uglavnom nalazili posle škole ili na školskom odmorima, a učiteljica mu je redovno slala eksplicitne fotografije i video-snimke. Veza je okončana kada su njegovi roditelji posumnjali u njihov odnos, ali pohotna učiteljica nastavila je da dečaka uznemirava porukama. Uhapšena je u septembru 2015.

Sudija Nikolas Ejnli zatražio je kaznu od godinu dana zatvora za nastavnicu.

"Ona je očigledno morala da zna da se ovakvi prestupi kažnjavaju zakonom", kazao je sudija.

Konačna kazna očekuje se sledećeg meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track