ŠOKANTNA BIOGRAFIJA BARAKA OBAME: Varao je Mišel, uzimao je drogu i razmišljao o gej vezi!
Foto: AP

Otkriće

ŠOKANTNA BIOGRAFIJA BARAKA OBAME: Varao je Mišel, uzimao je drogu i razmišljao o gej vezi!

Planeta -

Bivši devojka Baraka Obame ogolila je seks afere bivšeg predsednika SAD i njegove izlete sa drogom, a u novoj biografiji koja je objavljena o njemu, tvrdi se i da je varao suprugu Mišel.

Knjiga "Uzdižuća zvezda: Stvaranje Baraka Obame" (Rising Star: Making of Barack Obama) koju je napisao dobitnik Pulicerove nagrae Dejvid J. Gerov, otkriva detalje duge veze bivšeg lidera SAD i Dženiv Kok.

Australijanka, koja je tri godine starija od njega, pričala je o dužini njihovog odnosa tvrdeći da su imali seks na prvom sastanku. Posle sastanka u novogodišnjoj noći 1983. godine, Kukova je kasnije posetila Obamu u njegovom stanu na Menhetnu koji je delio sa još dvojicom cimera.

Ona je objasnila da su nakon večere otišli ​​u njegovu sobu gde su imali seks.

"Onda smo otišli ​​i razgovarali u njegovoj spavaćoj sobi. I onda sam tu provela noć. Sve je izgledalo veoma neizbežno", ispričala je ona.

Kukova, ćerka jednog australijskog diplomate, tvrdi da je ponovo provela noć sa njim nekoliko dana kasnije i visoko ga ocenila u krevetu. Nakon toga, ona je napisala pesmu za Obamu.

Kukova je takođe ispričala da su "duvali lulu" ali samo na zabavama a da su jednom otišli ​​na jedan događaj "dignuti" na kokainu. Par se razišao u junu 1985. godine, nakon godinu i po dana.

Na 1.078 strana biografije se takođe otkriva da je Obama dva puta prosio jednu devojku koja se zove Šila Mijoši Džeger, a koja je sada profesor na "Oberlin koledžu" u Ohaju.

U knjizi se tvrdi da je Obama varao Mišel, koja će kasnije postati njegova žena, a da se vraćao Džegerovoj u nekoliko navrata.

Garov tvrdi da je Obama "razmatrao" gej aferu dok je bio na fakultetu, a gde se njegov mentor otvoreno deklariosao kao homoseksualac i nazivao Obamu "divnim momkom".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Robert Božović (bivša žena i Barak Obama)

(Daily Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track