ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Roditelji se predozirali pred očima četvorogodišnjeg deteta!
Foto: Printscreen Tweet

horor

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Roditelji se predozirali pred očima četvorogodišnjeg deteta!

Planeta -

Američka policija objavila je šokantne fotografije jednog para koji se predozirao, dok je sa njima u kolima bio i četvorogodišnji dečak.

Ronda Pasek i Džejms Akord optuženi su za zanemarivanje deteta pošto ih je policija zatekla u očajnom stanju u automobilu u američkom gradu Istočni Liverpul.

Dok roditelji leže onesvešteni leže posle konzumiranja heroina, dečak sedi izbezumljen, ćuteći vezan na zadnjem sedištu.

Iz policije je saopšteno da su fotografije objavili kako bi “pokazali jezivu stranu upotrebe narkotika, posebno heroina“. Rondinog četvorogodišnjeg sina su preuzele socijalne službe.

Ovo dete ne može da ispriča svetu svoju priču, ali nadamo se da će ove fotografije učiniti da judi dvaput razmisle pre nego što u venu zabiju injekciju s ovim otrovom, pogotovo dok se s njima nalazi malo dete", saopštili su iz policije i dodali:

Dodaje se i da je policajac Kevin Tompson u izveštaju naveo da je muškarac pronađen kako se klati napred-nazad i priča nepovezano, dok je Pasekova bila u besvesnom stanju, a njeno telo je već počelo da dobija modru boju. Između njenih nogu policajac je pronašao papirić na kom je ostao trag ružičaste puderaste supstance.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track