(FOTO) STARLETA TREĆEG RAJHA: Pronađene fotografije gole Hitlerove ljubavnice
Foto: Profimedia

Zavela firera

(FOTO) STARLETA TREĆEG RAJHA: Pronađene fotografije gole Hitlerove ljubavnice

Planeta -

Fotografije u boji na kojima je zabeležena Eva Braun, ljubavnica, a pred sam kraj Drugog svetskog rata i žena Adolfa Hitlera, objavili su strani mediji.

Dve fotografije su napravljene na obali jezera. Na jednoj od njih Braunova je snimljena sa leđa, a na drugoj se smeje nekome iza kadra.

Na drugoj strani fotografije je napisano: "Na usamljenoj plaži na jezeru Volfgang. Avgust 1943. godine“. Potpis na drugoj strani je napisala Braunova i glasi: "Momentalni snimak. Prelepi dan na Crnom jezeru“.

Fotografije su otkrivene kod antikvara u Salcburgu koji ih je pre devet godina kupio od neke žene. Ona tvrdi da je kutiju sa našla fotografijama na tavanu svoje kuće. Istinitost snimka je potvrdio niz eksperata i istoričara.

Eva Braun je 13 godina bila ljubavnica Adolfa Hitlera, a venčali su se samo 40 sati pre zajedničkog samoubistva u u bunkeru u Berlinu 30. aprila pred sam kraja rata.

Braunova nije učestvovala u političkom životu Nemačke i Evrope, niti se pojavljivala na večerama koje je Hitler organizovao za svoje saradnike.

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track