STUDENT KANIBAL UBIO BRAČNI PAR, PA POZVAO POLICIJU: Pomozite mi, pojeo sam nešto gadno
Foto: AP 3 Okt

Stravičan zločin

STUDENT KANIBAL UBIO BRAČNI PAR, PA POZVAO POLICIJU: Pomozite mi, pojeo sam nešto gadno

Planeta -

Student kanibal Ostin Heruf (19), optužen da je ubio jedan bračni par, u noći ubistva pozvao je policiju rekavši da mu treba pomoć jer je "pojeo nešto gadno".

Pomahnitali tinejdžer na smrt je izbo Džona Stivensa (59) i Mišel Mišon (53), par koji živi u neposrednoj blizini kuće njegovog oca. U divljačkom pohodu Heruf je povredio i komšiju Džefa Fišera (47) koji je pokušao da pomogne nesrećnom paru. Na kraju je ipak uspeo da se izvuče uz lakše povrede i da pozove policiju.

Došavši na mesto zločina, policija je ugledala mladića kako u donjem vešu sedi na prilazu garaži pored tela Džona Stivensa i jede komade njegovog lica i pritom ispušta životinjske zvukove.

MONSTRUM SA FLORIDE: Tinejdžer (19) kidao i jeo lica svojih žrtava ispuštajući životinjske krike!

Kada su ga odvezli u bolnicu rekao je da je "pojeo nešto gadno - ljudsko meso". U izveštaju se navodi da je tada i ispovraćao komade ljudskog mesa. U bolnici je bio skoro dva meseca jer su organi počeli da mu otkazaju pošto je u garaži ubijenog para popio neku hemikaliju.

Nije još utvrđeno da li je Herof konzumirao drogu pre ovog gnusnog zločina.

On je optužen za drugostepeno ubistvo, ali će tužioci zahtevati od porote da ga osudi za prvostepeno ubistvo što može da rezultira i doživotnom kaznom.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track