TERORISTA SE POSVAĐAO SA NEMCEM PA POČEO DA SEJE SMRT: Ovako je počeo masakr u Minhenu!
Foto: Adria Media TV

Uvrede pa rafali

TERORISTA SE POSVAĐAO SA NEMCEM PA POČEO DA SEJE SMRT: Ovako je počeo masakr u Minhenu!

Planeta -

Nemački mediji objavili su transkript navodnog dijaloga između jednog Nemca, sa teškim bavarskim akcentom i navodnog teroriste sa krova zgrade u Minhenu. Deluje da je osoba koja snima Rus ili iz neke istočne zemlje. Počelo je psovkama upućenim napadaču:

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bavarac: Ti si g….r. Slabiću, g….ru.Terorista: Sad moram da kupim oružje i posle toga…Bavarac: Šta pričaš to o oružju? Treba da ti otfikare glavu, g….ru!Neko drugi: J….i Turci!Bavarac: Prokleti stranci! Hej, pazi, ima oružje! Zovite policiju!Terorista: Ja sam Nemac!Bavarac: Ti si slabić, to si ti!

Foto: AP
Foto: AP

Terorista: Prestani da snimaš! Ja sam rođen u ovoj zemlji. Odrastao sam u delu grada gde mnogo ljudi živi od socijalne pomoći.Bavarac: Treba da ti otkinu glavu, životinjo!Terorista: Išao sam na psihičke tretmane.Bavarac: Da, to je pravo mesto za tebe.Terorista: Nisam ništa uradio. Sad ućuti.Bavarac: On je na krovu zgrade, j….i idioti, ima pušku.Počinje pucnjava.A neposredno pred njen početak, jedan bosanac koji uzvikuje “Hajde ‘vamo!”, kao da poziva ljude da se sklone od napada.

(EPK/Telegraf.rs)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track