MONSTRUM SA FLORIDE: Tinejdžer (19) kidao i jeo lica svojih žrtava ispuštajući životinjske krike!
Foto: Printscreen Twitter

Stravična ubistva

MONSTRUM SA FLORIDE: Tinejdžer (19) kidao i jeo lica svojih žrtava ispuštajući životinjske krike!

Planeta -

Tinejdžer kanibal iz Floride optužen je za dvostruko ubistvo i pokušaj ubistva, opiranje hapšenju i provalu, a pošto je dva meseca proveo u bolnici, napokon je prebačen u zatvor

Ostin Heruf (19) je u avgustu ljutito je izleteo iz restorana u kome je večerao s ocem, sestrom i prijateljima. Pešačio više od 4 kilometra po letnjoj žegi da bi potom naleteo na bračni par koji je bezbrižno sedeo u svojoj garaži i gledao televiziju, nesluteći šta će im se dogoditi.

Pomahnitali tinejdžer na smrt je izbo Džona Stivensa (59) i Mišel Mišon (53), par koji živi u neposrednoj blizini kuće njegovog oca. U divljačkom pohodu Heruf je povredio i komšiju Džefa Fišera (47) koji je pokušao da pomogne nesrećnom paru.

Na kraju je ipak uspeo da se izvuče uz lakše povrede i da pozove policiju. Došavši na mesto zločina, policija je ugledala mladića kako u donjem vešu sedi na prilazu garaži pored tela Džona Stivensa i jede komade njegovog lica i pritom ispušta životinjske zvukove. Više naoružanih policajaca jedva je svladalo bivšeg rvača.

Policija nije pucala na njega bojeći se da bi mogli da ubiju žrtvu, ali tek kasnije su shvatili da je nesrećni muškarac odavno mrtav. Telo Mišel Mišon pronašli su kako nepomično leži u garaži.

Ubica je osim noža kao oružje koristio sve što mu se našlo pod rukom, stvorivši takav haos da policija ovo mesto nesreće opisuje kao jedno od najstravičnijih koje su dosad videli.

Majka: Kaže da se oseća besmrtno

Njegova majka nesvesna zločina koji je mladić počinio, nazvala je policiju i prijavila njegov nestanak.

"Moj sin je nestao Zabrinuta za sam njega. Čudno se ponaša. U poslednje vreme sam primetila da se nešto promenilo. Kaže da se oseća besmrtno, poput superjunaka. Ne znam šta se s njim događa", rekla je policiji.

Ne zna se da li se drogirao

Mladić se od stravičnog zločina nalazi u bolnici. Njegov otac i doktor Vejd Heruf rekao je da su mladiću počeli da otkazuju organi i da ima upalu pluća i da ne može da govori nakon što su mu otrovne hemikalije spalile želudac.

Navodno je, dok su mu stavljali lisice, rekao policajcima da ga slobodno testiraju jer nije uzeo nikakve droge. Posle toga više nije davao izjave.

FBI i dalje čeka rezultate analize krvi kako bi utvrdili je li ubica bio pod uticajem halucinogenih droga kao što je "flaka" koje izazivaju agresivno ponašanje. Ova droga je poharala Floridu 2013., a poznata je i kao "ludilo za pet dolara" jer izaziva halucinacije, psihoze i osećaj nadljudske snage.

Bizarni snimci

Snimci koje je mladić stavljao na svoj Jutjub nalog u mesecima pre zločina, poprilično su bizarne. U jednoj tako kaže: "Imam normalnu stranu i ludačku stranu. Izgubio sam razum. Pomozite mi da ga nađem".

U drugom snimku tinejdžer hoda po kući s poluautomatskim pištoljem u ruci. Potom gleda u okidač i pravi se kao da će ga povući. U poslednjem videu, objavljenom nedelju dana pre mahnitog pohoda, govori kako je uzimao steroide.

"Nekad sam mislio da mi steroidi trebaju da bi bio bodibilder. Da bi bio simbol nečega. Da bi bio laž", kaže u videu.

" Ako je to tačno, onda bi uzimanje steroida moglo da izazovee tzv. divljanje štitne žlezde, koje se javlja ukoliko se steroidi ne uzimaju redovno", kaže epidemiolog Džim Hol.

( Dejli mejl/ 24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track