UPALA MU U KOSU I PRESTRAVILA GA: Putnika na letu Junajted Erlajnsa napala škorpija
Foto: Printscreen Twitter

Drama u avionu

UPALA MU U KOSU I PRESTRAVILA GA: Putnika na letu Junajted Erlajnsa napala škorpija

Planeta -

ČIKAGO - Na letu kompanije Junajted Erlajns Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, izveštava CBS, a prenosi BBC.

Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, rekao je da mu je za vreme ručka na glavu pala škorpija."Dok sam ručao, nešto mi je upalo u kosu. Uhvatio sam to i bila je škorpija. Držao sam je za rep pa nije mogla da me ubode", rekao je Bel.

Kako se navodi, drugi putnik ga je upozorio da je to škorpija koja može da bude opasna."Ispustio sam je na tanjir i pokušao da je uzmem ponovo, tada me je ubola. Uglavnom je zahvatila nokat", rekao je on.On je, kako se navodi, bacio škorpiju na pod, a stjuardesa je poklopila čašom i kasnije bacila u wc šolju.

Kako je rekao, medicinska sestra koja se takođe zadesila na tom letu, iz predostrožnosti mu je dala lek protiv bolova.Kada je avion sleteo u Kalgari, Bel je odvezen u bolnicu, a kasnije otpušten nakon što je utvrđeno da nema nikakvih medicinskih tegoba.Bel je naveo da ne planira da pokreće bilo kakvu tužbu, a Junajted Erlajns je njemu i supruzi ponudio naknadu kao kompenzaciju.

Kako BBC podseća, ovo se dogodilo istog dana kada je na drugom letu Junajted Erlajnsa izbio incident u kom su tri policajca nasilno izvukla jednog putnika iz aviona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track