(VIDEO 18+) AUSTRALIJA DOBILA PRVI RESTORAN ZA GOLAĆE: Gosti srećni i kao od majke rođeni
Foto: Prinstcreen Youtube

Nudističko ugostiteljstvo

(VIDEO 18+) AUSTRALIJA DOBILA PRVI RESTORAN ZA GOLAĆE: Gosti srećni i kao od majke rođeni

Planeta -

Australijske radio-zvezde Džo Stenli i Anthoni 'Lehmo' Leman lansirali su prvi restoran u Australiji za nudiste.

Njih dvojica napravili su šou kojem se pridružio niz potpuno golih gurmana koji su hteli da probaju meni u "The Noble Experiment" u Kalingvudu.

Događaj pod nazivom "Džo & Lehmo akt hrana" je inspirisan kada su ko-domaćini čuli za prvi "goli" restoran londonskog Buniadija, koji ima više od 30.000 ljudi na listi čekanja.

Jedna od gošći Alison Zarafa, koji je na lečenju od veoma retkog oblika raka, ponosno je izjavila: "U redu je da imate strah, ali ne dozvolite strahu da vas zaustavi".

"Imam sjajnu porodicu, prijatelje i partnera i predivnog sina ... i želim da se smejem kada ostarim i pogledam unazad, a ovo je jedna od stvari kojima ću se smejati", zaključila je ona.

Na slikama iz kafića vide se različiti stanovnici Melburna u potpuno dobrom raspoloženju kako uživaju u hrani i koktelima, i to potpuno goli.

Džordan Ketl (22) i Rebeka Džekson (20) nasmejali su se kada je barmenu Baku "bljesnula" pozadina ispod kecelje dok je mešao piće.

Majka i ćerka Viki i Estel Ferieja nasmešile su se pred kamerama, dok su sedele za njihovim stolom u rustičnom dekoru od cigala.

Helen Beliea, koja je 30 nedelja trudna, pažljivo je pregledala meni sa svojim partnerom Rajanom Vilshirom.Voditelji su na kraju zaključili da su svi na žurci bili srećni i zadovoljni.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track