(VIDEO) AMERIKANCI PRESTRAVLJENI: Misteriozni klovnovi mame decu u šumu!
Foto: Printscreen Youtube

panika u južnoj karolini

(VIDEO) AMERIKANCI PRESTRAVLJENI: Misteriozni klovnovi mame decu u šumu!

Planeta -

Stanovnici grada Grinvila u Južnoj Karolini već danima strahuju od sablasnih događaja koji se dešavaju blizu njhovih domova.

Naime, neke nepoznate osobe obučene kao klovnovi, pokušavaju da namame decu u obližnju šumu. “Bilo je dosta prijava policiji da klovnovi, odnosno osobe maskirane u klovnove pričaju sa decom i pokušavaju da ih odvuku u šumu”, izjavili su zaposleni jedne agencija za nekretnine koja poseduje apartmane u tom delu Grinvila.

Roditelji više decu uveče ne puštaju same da ilaze ili šetaj. Policija je potvrdila da je dobila nekoliko poziva o klovnovimaa koji su viđeni u šumama iza apartmana. Jedna žena prijavila je slučaj šerifu koji se dogodio 21. avgusta i objasnila da joj je sin pri rekao da je u šumi vidio klovnove koji “šapću i proizvode neobične zvuke”. Žena je odlučila da sama istraži ovaj slučaj i videla je nekoliko klovnova koji su u šumi “svetleli zelenim laserima, a zatim otrčali dublje u šumu”.

Njen najstariji sin rekao je zameniku šerifa da je čuo lance i lupanje na vratima kuće. Dona i Džejms Arnold, koji žive sa svoja dva sina (10, 13), rekli su za BuzzFeed da su i oni prijavili "slučaj klovnova".“Naša deca su dotrčala i rekla rekla ‘Mama, u šumi su klovnovi i zovu nas da odemo tamo’. Neki su imali lance, neki su imali noževe, a neki su držali novac i govorili ‘Dođi ovde, imamo slatkiše za tebe’. Ali, deca srećom nisu otišla za njima”, rekao je otac dečaka.

“Izjavila je kako joj je mahnuo da mu je ona mahnula natrag i sigurno došla do svog doma. Nije joj prilazio”, piše u izveštaju.

Deca misle da se klovnovi nalaze u napuštenoj kući u blizini jezera na kraju šumskog puta. Policija je pretražila kuću i utvrdila da u njoj niko ne boravi. Policija nije pronašla dokaze poput odeće ili otisaka stopala koji bi ih uputili na određene tragove koji bi im pomogli u daljoj istrazi.

U sredu jedna je žena rekla kako je tokom pranja vešaa videla napolju klovna sa belom kapom za plivanje na kojoj se nalazila crvena kosa, a lice je imao obojano u belo te je imao iscrtanu crnu liniju koja je počinjala između njegovih obrva i završavala na njegovoj gornjoj usni.Rekla je da je nosio sivu majicu dugih rukava, bele rukavice i široke pantalone, ali joj nije prilazio. Klovnovi izazivaju strah u Grinvilu, ali još uvek nije poznato radi li se o jednoj ili dve osobe ili grupi koja to radi iz čiste zabave.(BuzzFeed)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track