(VIDEO) BRUTALNA TUČA! Dvojica izašla iz kola da biju mladića, ali im ni bejzbolka nije pomogla
Foto: Youtube Printscreen

Ne diraj lava dok spava

(VIDEO) BRUTALNA TUČA! Dvojica izašla iz kola da biju mladića, ali im ni bejzbolka nije pomogla

Planeta -

U saobraćaju je svima kraći fitilj nego što je to uobičajeno, međutim ovakav epski obračun retko se viđa čak i u najekstremnijim situacijama.

Englezi su poznati kao svadljivi vozači, ali ovakvu tuču zaista niko nije očekivao. Vozač prvog automobila, koji je stao pre skretanja je, verovatno, bio iznerviran trubljenjem iz auta iza njega. Besan, izašao je i iz gepeka izvadio bejzbol palicu. Prišao je vozaču u drugom autu, nešto mu dobacio i potom mu razbio migavac.

Vozač drugog automobila je ne časeći časa izašao i krenuo ka momku sa palicom. Mora da je ovome bio dovoljan jedan pogled na lice vozača, jer se povlačio sve vreme dok je čovek išao ka njemu. Zamahnuo je palicom da udari čoveka, promašio i onda ga je vozač najstrašnije “patosirao” u travu pored puta. Dok traje snimak iz trećeg auta, mladić na travi se ne mrda.

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Tada iz prvog auta izleće još jedan mladić, rešen da osveti prijatelja. U jednom trenutku su završili i na zemlji, a potom je vozač počeo da davi drugog momka. Onesvestio ga je, pustio da padne, a on nonšalantno ušao u auto, obišao automobil dvojice "temperamentnih" i nastavio svoj put.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track