VIDEO MISTERIJA NA NOVOM ZELANDU: Zemljotres iz dubine okeana izbacio nešto a niko ne zna šta je to
Foto: Printscreen Facebook

ČUDNA POJAVA

VIDEO MISTERIJA NA NOVOM ZELANDU: Zemljotres iz dubine okeana izbacio nešto a niko ne zna šta je to

Planeta -

Razorni zemljotres koji je pogodio nedavno Novi Zeland podigao je morsko dno za čak dva metra i izbacilo na površinu nešto što niko ne zna šta je.

Naime okean je na obalu izbacio ogroman neobičan predmet ili biće koje ne izgleda kao da je sa ovoga sveta. Pojavio se na plaži Murivaj i na Novom Zelandu i potpuno zbunio ljude.

Melisa Dubledej je dok se vozila pored plaže blizu Oklanda kada je na obali ugledala neobičan prizor, koji je fotografisala i postavila na svoj Fejsbuk profil.

“Zna li iko šta je ovo?”, pitala je ljude na Fejsbuku. “Pomislila sam da je to nasukani kit, ali kada sam s epribližila shvatila sam da je to nešto čudno”, rekla je Dubledejova.

Stotine su komentarisale fotku misterioznog objekta uz razne teorije zavere o tome što se krije ispod debelog sloja školjki.

No, neki punters koristiti svoju maštu i crtica humora ukazati na to bi mogao biti Rastafarijanska kit, stranac vremenska kapsula ili čak drevni maorske kanuMnogi su pokušali da objasne ovu novozelandsku misteriju.

Tvrdili su da je to maorski kanu, čudovište iz stare TV serije Under the Mountain, olupina broda, karipski morž, rastafarijanski kit, do toga da se radi o vanzemaljskoj vremenskoj kapsuli.

(thesun.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track