(VIDEO) DEVOJČICA MOGLI KRIJE UŽASNU PRIČU: Nije odrasla u šumi, tamo su je ostavili roditelji
Foto: Printscreen Youtube

Tuga

(VIDEO) DEVOJČICA MOGLI KRIJE UŽASNU PRIČU: Nije odrasla u šumi, tamo su je ostavili roditelji

Planeta -

Devojčica koju su drvoseče u januaru našle u šumi regiona Katarnijagat, na severu Indije, zapravo krije jednu strašnu priču.

Prvo se činilo da je dete živelo sa majmunima jer nije hodala na nogama, već na sve četiri, a bila je naga i jela je sa zemlje.

Ubrzo su je mediji prozvali ženski Mogli, zbog "Knjige o džungli" ali najnoviji podaci pokazuju nešto sasvim drugo.Naime, devojčica je ostavljena skoro u šumi a u prilog tome govori činjenica da je nađena blizu ulice, a ne u šumi. Drugo, majmuni su samo bili u njenoj blizini ali nije živela sa njima.

Prema najnovijim saznanjima, devojčica ne ume da govori zato što je mentalno zaostala a ima i fizički hendikep. Nakon dva meseca u bolnici ona je počela da jede normalno i koristi ruke kada se hrani, ali i dalje ne govori. Ipak, razume kada joj se nešto kaže i smeška se, potvrdio je načelnik bolnice u Bahraiču.

"Devojčice u Indiji nisu najomiljenije a s obzirom da nije mentalno potpuno razvijen, verovatno je porodica pokušala da je se otarasi pa su je ostavili u šumi", ispričao je šef Šumske uprave D.K. Sing što je potvrdio i načelnik bolnice u Bahraiču Ankur Lal.

(Guardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja