(VIDEO) LIČI LI VAM NA VLADIMIRA: Da li je ovo misteriozna Putinova ćerka?
Foto: Printscreen

Tajna duga tri decenije

(VIDEO) LIČI LI VAM NA VLADIMIRA: Da li je ovo misteriozna Putinova ćerka?

Planeta -
Ova mlada žena raspolaže budžetom od preko milijardu evra, a tamošnji mediji tvrde da njegovo najmlađe dete koristi majčino devojačko prezime i da rukovodi Moskovskim univerzitetom

Ekaterina Tihonova (28) navodno je jedna od dve Putinove ćerke koja je misterija i za same Ruse jer se o njegove dve kćeri ništa ne zna u javnosti. Ona je akrobatska plesačica, poslovna žena i naučnica.

Ova mlada žena raspolaže budžetom od preko milijardu evra, a tamošnji mediji tvrde da njegovo najmlađe dete koristi majčino devojačko prezime i da rukovodi Moskovskim univerzitetom.

Zanimljivo je i da je Tihonova devojačko prezime Ljudmile, Putinove bivše žene. Tihonova je učestvovala na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Novinar Oleg Kašin smelo tvrdi da žena ima nekoliko lica, a da je jedno od njih - potpredsednica konfederacije Akrobata Rok end Rola. Takođe se bavi plesom i to vrlo uspešno.

Njen rođendan, 31. avgust 1986. godine, poklapa se sa zvaničnim datumom rođenje ćerke Vladimira Putina. Ekaterina je kao ime oca navela “Vladimir” tako da se čini da su nagađanja možda i tačna.

Putin priznaje da ima ćerke Mariju i Ekaterinu, ali su njihovi životi prava misterija celom svetu jer se o njima baš ništa ne zna. Njihovi identiteti su stroga tajna i često se nagađa ko bi one mogle biti.

Šta se zna o Putinovim ćerkama

Marija (30) i Jekaterina (28) su Putinove ćerke za koje ne postoje zvanične fotografije. Obe su se školovale kod kuće, prema zvaničnim informacijama, ali su se često pojavljivale glasine da su išle u regularnu školu, ali da drugovi iz odeljenja nisu znali ko su one.

Mediji su pisali da se druže sa ćerkom Silvija Berluskonija, Barbarom. Nepotrebno je reći da profile na društvenim mrežama nemaju, a njihov život na internetu praktično ne postoji.

Mlađu ćerku, Jekatarinu su povezivali sa sinom južnokorejskog admirala, ali su vrlo brzo stigli demanti iz Kremlja.

http://www.youtube.com/watch?v=FSTrvmHDzzU#t=88
http://www.youtube.com/watch?v=MKNYQfXX0Bg#t=44

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track