(VIDEO) MANIJAK PIPKAO DEVOJKE U AUTOBUSU: Kad su ga putnici okružili, nije znao šta ga je snašlo
Foto: Youtube/Printscreen

Izvukao deblji kraj

(VIDEO) MANIJAK PIPKAO DEVOJKE U AUTOBUSU: Kad su ga putnici okružili, nije znao šta ga je snašlo

Planeta -

Muškarac iz Kine naučio je lekciju na bolan način nakon što je pretio da će napasti ženu koju je prethodno seksualno uznemiravao.

Njegovo ponašanje razbesnilo je sve putnike u autobusu, pa su ga okružili i pretukli. Muškarac, imenovan samo kao Di, prvo je dirao dve devojke, a kada se druga pomerila od njega počeo joj je da preti.Nadzorne kamere pokazuju kako je Di dodirnuo lice žene koja je stajala u blizini prvih vrata. Izbegavala je njegove dodire, ali nije ništa govorila.

Di je potom nastavio prema srednjem delu autobusa, pa je pogladio po kosi drugu devojku nekoliko puta. Kada je htela da se pomeri, zapretio je da će je udariti.

Kada više nije mogao da je dodiruje, muškarac je odjednom počeo da tvrdi da je povredio zglob i slomio kost. Pravio se da plače i zatražio da mu devojka podmiri štetu.

Vozač autobusa čuo je raspravu i zaustavio autobus kako bi pozvao policiju. Di ga je zamolio da otvori vrata i pusti ga, ali vozač ga je ignorisao. Čitava situacija je razbesnela putnike koji su okružili muškarca i počeli da ga tuku nekakvom drvenom palicom.Na kraju je stvarno završio s razbijenim nosem klečeći na podu.

"Kad se ponašaš kao huligan u javnom prevozu, to i zaslužuješ", kazao je jedan ljutiti putnik, a onda ga udario drvenom palicom dok je Di ponavljao: 'Nemoj me udarati'.

Ubrzo je stigla i policija, a Di i dve putnice su odvedeni u policijsku stanicu na ispitivanje.

(VIDEO) MANIJAK PIPAO DEVOJKE U AUTOBUSU: Nije ni sanjao da će osveta putnika biti ovoliko brutalna

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track