(VIDEO) JEDAN GRAD JE NAJVEĆI SVETSKI BORDEL: U rodnom gradu Eskobara na prodaju device od 9 godina!
Foto: Printscreen Youtube

Medelina je u rukama ozloglašene La oficine

(VIDEO) JEDAN GRAD JE NAJVEĆI SVETSKI BORDEL: U rodnom gradu Eskobara na prodaju device od 9 godina!

Planeta -

Kolumbijski grad Medelina nekad poznat kao najnasilniji na svetu, posle smrti Eskobara, kralja droge 1993. godine stekao je novi, ali nimalo laskavi nadimak.

Zbog ogromnog porasta trgovine seksualnim uslugama i sve veće "potražnje" za devicama, od kojih su neke stare tek devet godina, ovaj je grad poneo epitet “najvećeg bordela na svetu”.

Grad je trenutno u rukama La oficine, jedne od najvećih kriminalnih organizacija u istoriji zemlje, koja se osim prostitucijom, bavi i drogom i trgovinom ljudima. Grad je dospeo u centar pažnje nakon što je počelo prikazivanje serije Narcos, o usponu i padu Pabla Eskobara, kome je Medelina rodni grad.

Foto Printscreen youtube
Foto Printscreen youtube

Escobar je bio ozloglašen i po tome što je voleo da spava s devicama, a sada seks turisti to mogu da rade za pozamašnu cenu.

"Jedan Kolumbijac mi je jednom rekao da ako bi se stavio krov nad Medelin to bio najveći bordel na svetu”, kaže Guljermo Galdos, latinoameričkli dopisnik britanskog Channel 4.Novinar je razgovarao i s jednom od devojaka koje rade na ulicama Medelina, gde je prostitucija legalna, ali ne prostitutke ne smeju da budu mlađe od 18 godina.

"Imate Kineze, Brazilce, Evropljane… Stranci dolaze sa svih strana, sve vrste ljudi..”, ispričala je 16-godišnja Danijela, koja se bavi prostitucijom od svoje 11 godine.

"Oni traže maloletnice, a zatim još mnogo toga. Ne žele devojke koje imaju šesnaest ili sedamnaest godina. Oni žele devojčice od jedanaest, deset ili devet”, kaže Danijela.

Galdos je razgovarao i sa ženom, koja kaže da je banda upozorila da su tipovali njenu ćerku kao potencijalnu devicu na "prodaju".

Foto Printscreen youtube
Foto Printscreen youtube

"Rekli su mi da je moja ćerka ‘kandidat’ i da je velika verovatnoća da će je odvesti", ispričala je Maruja. Objasnila da nije to ispričala svojoj ćerki, ali je stalno upozorava da bude oprezna, da ne uzima novac od stranaca i da vrišti ako neko pokuša da je otme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track