(VIDEO) MONSTRUOZNO: Britanski pedofil držao svoje žrtve u rupi u zidu!
Foto: Printscreen Tweet

Silovao i zlostavljao decenijama

(VIDEO) MONSTRUOZNO: Britanski pedofil držao svoje žrtve u rupi u zidu!

Planeta -

Britanskog pedofila i silovatelja Majkla Duna (57) koji je osuđen za zlostavljanje četiri žene tokom nekoliko decenija, policija je mogla da uhapsi još pre 24 godine, ali nisu odreagovali na prijave.

Dun je započeo zvoje gnusne zločine i silovanja još 1978. godine kad mu je bilo samo 18 godina. Veruje se da je do hapšenja silovao najmanje 10 osoba jer je živeo na više lokacija širom Engleske.

Dun je te 78. silovao desetogodišnju devojčicu, a dok je zlostavljao govorio joj je kako "to rade momci i devojke". Negove žrtve bile su maloletnice, ali je silovao i jednu devojku od 26 godina.

Otkriveno je da jeovaj britanski Jozef Fricl držao dve tinejdžerke kao seksualne robinje u specijalno iskopanoj rupi u zidu iza frižidera. On je rupu izbio čekićem i prekrio je zatom pločama.

Dun je 1993. prvo namamio u kuću jednu 14-godišnju devojčicu koja je pobegla od kuće. Tu je zolostavljao i silovao, ali je ona nekako uspela da pobegne od ovog monstruma.

Sve je ispričala majci koja je odmah Duna prijavila policiji, međutim oni uopšte nisu reagovali.

Dun je kasnije na isti način namamio još jednu tinejdžerku (14) alkoholom i cigaretama, koja je takođe pobegla od kuće. Nju je takođe držao zatvorenu u svoju kuću i svakodnevno je zlostavljao.

Policija je čak osam osam ili devet puta tražila devojku u njegovom stanu ali je nisu npronašli. Dun je sakrio u rupi u zidu iza zamrzovača i prekrio je pločom kako policija.

Čak je postavio i dva vučjaka kako bi skrenuo policiju.

Sudija je rekoa da je vrlo manipulativan i nasilan i da je tukao žrtve ako su mu se suprostavljale.

Komšije i rodbina kažu da su ih podilazili trnci od njega i da je bio čudak, vrlo prek i sklon alkoholu.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track