(VIDEO) MORALI SU DA MU GA AMPUTIRAJU: Penis mu 4 dana bio zaglavljen u flaši!
Foto: Profimedia

Honduras

(VIDEO) MORALI SU DA MU GA AMPUTIRAJU: Penis mu 4 dana bio zaglavljen u flaši!

Planeta -

Nepoznati muškarac (50) iz Hondurasa podvrgo se operaciji penisa nakon što mu je muškost ostala zarobljena u plastičnoj boci.

On je naime hteo da "oživi" svoj seksualni život i kao seksualno pomagalo je iskoristio plastičnu bocu, piše Miror.

Penis mu se zaglavio, a muškarac je zbog srama pomoć potražio tek četiri dana poslije. Penis mu je amputiran i više neće moći ni da ima seks.

Naime, budući da je čekao danima, umesto da odmah potraži pomoć, muškarac je zaradio nekrozu na penisu, koja uzrokuje odumiranje ćelija. Dok je došao do bolnice penis je već ceo pocrneo i tkivo je odumiralo. Lekari nisu imali izbora nego da mu odstrane penis u celosti.

"Čudan slučaj, događalo se i pre, ali je svejedno čudan. Pacijent nije imao devojku ni ženu pa je hteo da olakša svoju seksualnu frsutraciju. Zato je stavio penis u bocu, a to je uzrokovalo 'smrt' i nekrozu penisa. Kada nam je došao u bolnicu penis je već bio u potpunosti mrtav. Kada stavite penis u bocu to uzrokuje suženje krvnih žila u penisu i već nakon četiri sata možete ostati bez penisa. Nismo imali izbora nego da mu amputiramo ceo penis", rekao je urolog Denis Čirinos koji je operirao muškarca.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track