(VIDEO) MOŽDA JE NEKO DRUGI: Tramp ne veruje da su Rusi hakovali Hilarine demokrate
Foto: Reuters

Niko nije bezbedan

(VIDEO) MOŽDA JE NEKO DRUGI: Tramp ne veruje da su Rusi hakovali Hilarine demokrate

Planeta -

PALM BIČ - Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp ponovo je izrazio sumnju da Rusija stoji iza hakovanja kompjutera Demokratske stanke i upozorio da se ne žuri sa takvim optužbama.

"Mislim da to nije fer ako ne znamo. To bi mogao biti neko drugi. Pored toga, ja znam neke stvari koje drugi ljudi ne znaju, pa ne možemo biti sigurni", rekao je Tramp, koji Novu godinu dočekuje na svom imanju Mar-a-Largo na Floridi.

Na pitanje koje su to informacije, on je samo rekao: "Saznaćete u utorak ili sredu".

Tramp je dodao i da "nijedan kompjuter nije bezbedan" kad je reč o privatnosti podataka, kao i da on retko koristi mejl i kompjutere, iako često tvituje.

"Ako vam je nešto zaista važno, napišite to i pošaljite preko kururske službe, na staromodan način. Jer, reći ću vam nešto: Nijedan kompjuter nije bezbedan", rekao je Tramp, dodavši da ga ne "zanima šta drugi kažu".

Tramp je više puta odbacio tvrdnje američkih obaveštajnih agencija da je Rusija pokušala da utiče na predsedničke izbore putem hakovanja, podseća američka agencija. On je najavio da će se iduće nedelje sastati sa obaveštajnim zvaničnima kako bi saznao više o tim tvrdnjama, istakavši da želi da američki zvaničnici "budu sigurni jer je to prilično ozbiljna optužba".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track