(VIDEO) NAJVEĆA TEORIJA ZAVERE 21. VEKA Princ ubijen jer je progovorio o kemtrejlsima i iluminatima
Foto: Profimedia

(VIDEO) NAJVEĆA TEORIJA ZAVERE 21. VEKA Princ ubijen jer je progovorio o kemtrejlsima i iluminatima

Planeta -

Nakon što je legendarni Princ pronađen mrtav u najmanju ruku u sumnjivim okolnostima teorije su se samo rasplamsale.

Prvo se navodilo da je umro od posledica teškog oblika gripa a te teorije uvažili su i mnogi promoteri vakcina koji su ovu smrt iskoristili kako da ljudima u Americi dokažu da se moraju vakcinisati protiv gripa.

Čim se smrt legendarnog muzičara koristi za promociju vakcina, postaje jasno da je smrt i više nego sumnjiva.

Pogotovo jer mediji navode da je Princ, koji je navodno nekoliko dana pre smrti završio u bolnici zbog gripa, dobio injekciju posle čega je otišao kući.

Da li je dobio vakcinu pa preminuo nekoliko dana posle?

To je pitanje koje u ovom trenutku svi postavljaju s obzirom na to da vakcina protiv gripa takođe sadrži toksičnu živu. Nakon što se ova teorija rasplamsala, pojavljuje se nova - Prince se predozirao.

Mnogi se pitaju da li je ova teorija samo spin koji mora da pomeri mrlju sa vakcina.

Ali, ono što je jako zanimljivo u celoj priči je to da mnogi smatraju da je Princ ubijen jer je previše znao. Naime on je još 1976. javno govorio o sumnjivim tragovima koji su se pojavili na nebu i uzbunili njegov komšiluk. Nazvao je to fenomenom kemtrejlsa, a neki nezavisni američki portali tvrde i da je Princ otvoreno govorio o ‘kontroli uma’ zbog čega je smetao mnogima.

Takođe, govorio je o depopulaciji kao i o Novom svetskom poretku. I još nešto - Princ kemtrejlse spominje u jednoj od svojih pesama.

(Dnevno.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track