(VIDEO) ODRAĆE GA: Najbogatijeg Rusa, razvod će koštati 7 miliona dolara godišnje!
Foto: Jutjub

Velika uteha

(VIDEO) ODRAĆE GA: Najbogatijeg Rusa, razvod će koštati 7 miliona dolara godišnje!

Planeta -
Ruski oligarh Vladimir Potanin i supruga Natalija se rastaju. Ona traži polovinu njegovog bogatstva, a on se s tim ne slaže

Vladimir Potanin (54) je sa suprugom Natalijom u braku 30 godina. Imaju troje dece. Ipak ruski oligarh i njegova žena sada žele da se rastaju. Natalija od njega traži 7,5 milijardi dolara, ako joj Vladimir to da, biće to najskuplji razvod u istoriji.

Dosadašnji rekord je držao ruski preduzetnik Dmitri Ribolovlev koji je svojoj bivšoj ženi isplatio nešto više od tri milijarde evra. Potanin je predsednik ruskog investicionog društva "Interos" koje poseduje kompanije u sektoru energetike, prodaje, medija i nekretnina. Prema Forbsu Potanin, Putinov čovek od poverenja, je najbogatiji Rus s bogatstvom većim od 15 milijardi dolara. Na svetu je 60. najbogatiji čovek.

Natalija Potanin, foto Jutjub
Natalija Potanin, foto Jutjub

Potanin je Nataliji predložio da će joj mesečno isplaćivati 250.000 dolara i da će dobiti nekretnine u Moskvi, Njujorku i Londonu.- To je više nego dovoljno - poručio je preko advokata.

No Natalija se s tim ne slaže. Želi polovicu njegovog bogatstva.

- Jako ga volim, razvod će za mene biti tragedija - kaže Natalija. Ako će dobiti koliko traži, ipak bi joj 7 miliona godišnje moglo biti velika uteha.

http://www.youtube.com/watch?v=KE89QVp4N5c

(Build)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track