(VIDEO) AMERIČKI ČETNIK UBICA: Lud za srpskim pesmama, omiljena mu je Odakle si sele!
Foto: AP

Kači snimke srpske vojske

(VIDEO) AMERIČKI ČETNIK UBICA: Lud za srpskim pesmama, omiljena mu je Odakle si sele!

Planeta -
Amerikanac u srpskoj uniformi Erik Frejn (31), osumnjičen za ubistvo policajca, na svoj Jujtub kanal je postavljao snimke naše vojske, manstira sa Kosova i pesama iz Srbije

PENSILVANIJA - Koristeći nadimak Vučko na Jutjubu, Erik Frejn (31), osumnjičen za ubistvo policajca u Pensilvaniji, na svom kanalu je postavljao srpske pesme sa ilustracijom vojske sa početka rata u Bosni, ali i snimke manastira sa Kosova.

Među pesmama su "Srpska garda" Rodoljuba Vulovića, a lajkovao je i Savetu Jovanović "Odakle si sele", gde je napisao da mu je to jedna od omiljenih pesama iz Srbije.

Foto: AP
Foto: AP

"Pravda nas je uvek vodila, ponosna hrabra garda se rodila. I dok je nama ovakvih junaka, braniće se rodna gruda svaka", reči su pesme koja je ilustrovana srpskom vojskom.

Frejn je u komentaru napisao "Nijedan od nas nije Srbin. Samo ludi Amerikanci".

Frejn je postavio snimak o manastiru Dečani, a u opisu je napisao da je proveo dve godine na Kosovu. Ubica u sprkoj uniformi se krije u šumi od 12. septembra, kada je ubio policajca Brajona Diksona (38) i teško ranio drugog policajca Aleksa Daglasa.

http://www.youtube.com/watch?v=XLBBMuWCb04

Potraga za njim odvija se na području planina Pokono u istočnoj Pensilvaniji, a do sada su pronađene paklica sarajevske Drine i pelene, za koje se pretpostavlja da su njegove.

http://www.youtube.com/watch?v=_-hEp26BsyQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track