(VIDEO) PRESUDILA JE DIONOSAURUSIMA, SADA SE VRAĆA PO NAS: Evo kada se očekuje UDAR velike komete
Foto: Profimedia

Predviđanja

(VIDEO) PRESUDILA JE DIONOSAURUSIMA, SADA SE VRAĆA PO NAS: Evo kada se očekuje UDAR velike komete

Planeta -

Trideset kilometara širok komad velike komete bi mogao udariti u Zemlju do 2030., potencijalno ugrožavajući “sav život na Zemlji“, tvrde arheolozi.

Bivši novinar Grejem Henkok ukazuje da bi ogroman komad plamene stene i do 30 km širine, skriven u toku komete, mogao pogoditi Zemlju sa razornim efektima u samo 13 godina.

Gospodin Henkok, bivši dopisnik magazina Ekonomist, je objavio teoriju u svojoj najnovijoj knjizi “Magija bogova“ tvrdeći da je dokazano, “van svake razumne sumnje,“ da je sofisticirana civilizacija bila kompletno izbrisana sa naše planete od komadića iste komete pre perioda od 11.600 i 12.800 godina.

U knjizi on alarmantno tvrdi da njegova istraživanja pokazuju da bi Zemlja ponovo mogla proći kroz isti deo traga Enkeove komete 2030. godine, koji sadrži i do 30 km široko čudovište. Gospodin Henkok je ismevan kao pseudo naučnik od strane vodećih arheologa koji su odbacili njegovo istraživanje pre više od 20 godina.

Ali sada je posebna naučna studija podržala njegovu tvrdnju da bi razarajuća kometa mogla pogoditi Zemlju kao pre skoro 13.000 godina.

Ipak postoji nada da njegova predviđanja sudnjeg dana o 2030. godini nisu tačna.

(Express.co.uk)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KULJA, DIMI, VRI! Ovako izgleda kad se vulkanska lava izlije direktno u more

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track